3:2
(2:1)
6. M. Brůžek
69. D. Fiala (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2018 14:30

17.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká zaskočila favorita ze Želče


Branky


19. D. Říha , 40. K. Kulík , 64. S. Legdan - 6. M. Brůžek , 69. D. Fiala (p.)
0

Želeč musela po sobotě, kdy J. Hradec porazil Olešník zvítězit, aby si udržela náskok tří bodů. Jenže Hluboká se v domácím prostředí neohroženě hnala za ziskem tří bodů. Nakonec se jí povedlo favorita porazit a vstoupila do fotbalového jara vítězně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hluboká otočila v první půli vývoj utkání

V začátku utkání se možná až trochu překvapivě dařilo více domácím hráčům. Jenže do vedení se hned v 6. minutě utkání dostal vedoucí celek soutěže, díky gólu Michala Brůžka, který vstřelil již svůj 15. gól v letošním ročníku. Avšak hráče Hluboké rychle obdržený gól nerozhodil a pořád se snažili hrát svůj fotbal. Po několika minutách se dostavila odměna ve formě gólu, který vstřelil v 19. minutě David Říha hlavou. Ještě do poločasu otočil vývoj utkání ve prospěch domácích Karel Kulík, který ve 40. minutě skóroval stejným způsobem jako předtím jeho spoluhráč. Hluboká tedy otočila zápas ve svůj prospěch na 2:1. Do přestávky byly také uděleny dvě žluté karty. Jednu dostal ve 40. minutě hráč hostů Jan Švec. Druhou pak ve 44. minutě domácí Stanislav Legdan.

Želeč se již na zvrat utkání nezmohla

Po přestávce se o míč ucházeli opět převážně domácí hráči a byl to právě Legdan, který po žlutém napomenutí z prvního poločasu vstřelil v 64. minutě utkání gól, kterým navýšil náskok svého týmu na 3:1. Želeč však nelenila a po pouhých pěti minutách po gólu Legdana bylo sníženo v 69. minutě utkání  Davidem Fialou z pokutového kopu na 3:2. Do konce utkání už další gól nepadl. Želeč sice potřebovala utkání vyhrát, aby si udržela náskok před J. Hradcem, jenže Hluboká po většinu utkání tahala za delší konec a její výhra byla zasloužená.  A tak se Želeč vracela domů bez bodu a s vědomím, že se o první místo v tabulce již musí dělit s J. Hradcem. Boj o čele tabulky, tak jistě bude jěště zajímavý, protože do konce sezóny zbývá jěště mnoho kol.


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Želeč
Roman Lukáč (trenér): "Na Hluboké jsme podali špatný bezkrevný výkon, domácí byli lepším a agresivnějším týmem. Myslím, že zaslouženě zvítězili. Branky jsme dostali vždy po hlavičkách z centru a jednu ze hry. Dvě z nich po standardkách. To by se nám nemělo stávat."



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
D. Brašnička [-] - J. Čermín [-] , S. Legdan [-] , K. Jonáš [-] , T. Antoš [-] , P. Turek [-] - J. Rubick [-] (87. J. Valenta [-] ) , K. Kulík [-] , D. Říha [-] , Z. Stráský [-] (80. O. Němec [-] ) - P. Hájek [-] (83. T. Adam [-] )

TJ Sokol Želeč
M. Blažek [-] - O. Kosobud [-] , D. Pavličko [-] - T. Kukučka [-] , D. Fiala [-] , J. Švec [-] , J. Holub [-] , J. Rabiňák [-] (83. M. Šindelář [-] ) - M. Brůžek [-] , J. Bosnyak [-] (58. Z. Šváb [-] ) , R. Novotný [-]

ŽK: 44. S. Legdan , 67. Z. Stráský , 88. D. Říha - 40. J. Švec , 80. Z. Šváb , 89. J. Holub .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šafránek Petr - KAŠTÁNEK Libor, ŽEMLIČKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.