0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

20.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání Protivína s Rudolfovem nepřineslo divákům žádný gól


Branky


25

Rudolfov, který má na jaře solidní formu zavítal ve 20. kole do Protivína. Rudolfov se snažil vstřelit gól především ze standardních situací. Ale Protivín měl hlavně v závěru utkání šanci rozhodnout. Gól se jim však nepovedlo vstřelit. Utkání tedy bohužel pro diváky žádný gól nepřineslo, a tak skončilo vyrovnaným výsledkem 0:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodné poločasové skóre

Začátek utkání patřil spíše Rudolfovu, který přijel do Protivína s dobrou jarní formou. S ubíhajícím časem se hra vyrovnala. Vyrovnanost obou celků dokazovalo i malé množství šancí na obou stranách. Oba brankáři si v prvním poločase udrželi čisté konto a museli tak být ve střehu i do druhého poločasu, aby si tuto bilanci udrželi. První poločas tedy skončil za nerozhodného stavu 0:0.

Utkání patřilo hlavně oběma brankářům

Druhý poločas měli větší šance na vstřelení gólu hráči Rudolfova. Jejich standardky byly tradičně velmi nepříjemné a brankář Hanus se tak musel mít na pozoru. Asi v polovině druhé části utkání měl šanci na vstřelení prvního gólu hostující Milan Pexa, ale jeho zakončení se mezi tyče nevešlo. Z Protivína se snažili s utkáním něco udělat hlavně bratři Vorlové. Jejich snaha však gólem neskončila a brankář Teringl pořád držel čisté konto. Protivín chtěl utkání rozhodnout v samotném závěru.  V posledních minutách mohl vstřelit gól z přímého kopu domácí kapitán J. Vorel, ale Teringl nechtěl přijít o čisté konto a míč za svá záda nepustil. Utkání tedy skončilo za stavu 0:0.



Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Marek Hanus (brankář): Utkání moc fotbalové krásy nepobralo. Utkaly se takticky vyspělé týmy. Hosté přijeli pro bod a mají ho. Měli jako vždy velmi nepříjemné standardky, ale tentokrát jsme si s nimi naštěstí dokázali poradit. Nakonec jsme mohli v 90. minutě rozhodnout, ale přímý kop z hranice vápna hostující brankář vytáhl. Remíza myslím odpovídala dění na hřišti.




Sestavy


FK Protivín
M. Hanus [-] - M. Fiala [-] , D. Uhlík [-] , L. Ruczkowski [-] , V. Rothbauer [-] - M. Říha [-] , Z. Vorel [-] , J. Mikulenka [-] (60. M. Zach [-] ) , R. Vojta [-] - J. Vorel [-] , D. Růžička [-]

SK Rudolfov
T. Teringl [-] - Z. Kuna [-] , E. Jasenský [-] , J. Novotný [-] , R. Tyrpák [-] - R. Pouzar [-] , J. Šindelář [-] , Š. Prokeš [-] , M. Pexa [-] (90. J. Machovec [-] ) - V. Baščevan [-] (61. M. Sládek [-] ) , V. Vejvar [-] (78. L. Janák [-] )

ŽK: 87. R. Pouzar .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Sebera Filip - POLÁK Jiří, PŘIBYL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Lukáš Sedlák
Tip experta: výhra domácích

Protivín bude chtít doma napravit své zaváhání z minulého kola. Ale tři body nezískají snadno.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích