3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 17:00

23.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želeč potvrdila roli lídra tabulky a porazila na svém hřišti Protivín


Branky


14. D. Uhlík (vl.) , 21. J. Bosnyak , 60. J. Rabiňák
23

Želeč má na jaře skvělou formu a téměř ve všech utkáních potvrzuje roli favorita (krom prvního utkání na Hluboké, kde Želeč prohrála 2:3). Svou povinnost splnila i v domácím utkání s Protivínem, ve kterém zvítězila 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání gólově odstartoval vlastní gól

Úvod první půle byl mezi domácí Želčí a hosty z Protivína vyrovnaný a hosté si dokonce vypracovali i několik šancí, které však skvěle chytající Blažek nepustil za svá záda. Bezgólový stav se změnil ve 14. minutě, kdy si vstřelil vlastní gól po autovém vhazování Dominik Uhlík, který tak nechtěně překonal vlastního brankáře Hanuse. Stav utkání 1:0. To Želeč nakoplo a začala hosty přehrávat. Další gól přišel hned v zápětí. Domácí Šváb připravil svou přihrávkou dobrou šanci pro J. Bosnyaka, který je v těchto šancích neomylný. Stav utknání 2:0. V těchto chvílích měli domácí utkání pevně ve svých rukách (nohách). Za stavu 2:0 se také šlo o poločase do šaten.

Druhý poločas Želeč herně dominovala

Druhý poločas byli opět aktivnějším týmem domácí, kteří se více tlačili do zakončení. V 60. minutě vybojoval míč Fiala a nacentroval ho do vápna hostí, kde na něj čekal osamocený Jiří Rabiňák, který dokázal překonat hostujícího brankáře Hanuse na 3:0 a to byl na hřišti sotva pár minut. Jelikož si hráči Protivína nevytvořili v druhém poločase téměř žádné šance a Želeč o vstřelení třetího gólu již další nepřidala, skončilo utkání výsledkem 3:0. A jelikož J. Hradec na jaře už třikrát remizoval (nyní v Rudolfově), zvětšila Želeč svůj náskok na čele tabulky už na šest bodů!



Ohlasy k zápasu



FK Protivín
Marek Hanus (brankář): Sehráli jsme pro nás naprosto typický zápas posledních týdnů. Začali jsme dobře a měli šance, které jsme bohužel neproměnili. Pak si z ničeho dáme vlastní gól, za chvíli inkasujeme druhý a je po zápase. Je pravda, že od prvního gólu byli domácí jasně lepší, měli hodně příležitostí, dali ještě dva góly z ofsajdu, nastřelili tyč... Vyhráli zaslouženě, my neměli sílu jim v jedenácti lidech vzdorovat.



Sestavy


TJ Sokol Želeč
M. Blažek [-] - D. Pavličko [-] , J. Škrábek [-] , O. Kosobud [-] - J. Švec [-] , J. Holub [-] , T. Kukučka [-] (67. I. Kloc [-] ) , Z. Šváb [-] (85. F. Froněk [-] ) , D. Fiala [-] - J. Bosnyak [-] (77. M. Brůžek [-] ) , R. Novotný [-] (51. J. Rabiňák [-] )

FK Protivín
M. Hanus [-] - V. Rothbauer [-] , J. Mikulenka [-] , D. Uhlík [-] , J. Vojík [-] - M. Říha [-] , Z. Vorel [-] , R. Vojta [-] , M. Fiala [-] - J. Vorel [-] , P. Sládek [-] -

ŽK: 66. J. Holub .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: PETERKA Marek - HOCH Karel, MACH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Radim Pfeifer

Expert: Karel Cibulka
Tip experta: výhra domácích

Želeč hraje v pohodě a předvádí dobré výkony. Konkurentovi od Vajgaru odskočili na čtyři body a tento rozdíl se po víkendu nezmenší. Protivín na jaře není zatím ve formě, aby mohl Želči konkurovat a domací si všechny body pohlídají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích