0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na góly se v Plané čekalo marně


Branky


31

Plánská zkušenost versus vodňanské mládí. Ani podruhé v sezóně tento souboj vítěze nenašel...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Podzimní zápas skončil 2:2 a domácí Vodňany v něm byly lepším týmem, kouč Hrachovec ale už tehdy komentoval, že jeho mladí svěřenci si nevěděli rady se zkušenou obranou plánského soupeře. A projevilo se to i tentokrát. Vodňanští se jen obtížně dostávali do kombinace. Ale popořadě. Především v prvním poločase komplikoval hráčům na dobře připraveném hřišti za slunného počasí nevyzpytatelný silný vítr. Ten prakticky znemožňoval zahrávání dlouhých míčů a potrápil i brankáře při odkopech. Planá se už v první minutě dostala k šanci po standardce, kdy se musel mít Váverka na pozoru. Hosté zareagovali po kombinaci střelou Polanského z úrovně penalty. Jenomže tomu rána vůbec nesedla míč se dokutálel do Nováčkových rukavic. Pohříchu pro hosty, tohle byla jejich jediná střela mezi tyče za celý zápas.

 

Vyrovnaná hra se odehrávala především ve středu pole, s množstvím nedovolených zákroků, rozhodčí Valeš ale nasadil celkem benevolentní metr. Domácí Planá si dokázala vytvářet standardní situace a prakticky po každé z nich to před brankou Vodňan smrdělo gólem. Hotový ze závaru míč do sítě nedotlačil, Cardova hlavička po rohu mířila jen do spoluhráče Kitzlera. 

Velká šance na každé straně

Planá se chtěla vyvarovat nepovedeného úvodu druhé půle, jaký zažila před týdnem v Týně. Tentokrát v koncentraci nepolevila a ještě přidala na tvrdosti a důrazu. Domácí se dostali po standardce do další gólovky, a i když někteří diváci už se radovali z gólu, zachránil Váverka svůj tým od pohromy podle sudích ještě na brankové čáře. Pak už následoval boj uprostřed pole, ani jeden z týmů nechtěl udělat chybu. Planá musela kvůli třem zraněným hráčům obměnit sestavu.

 

V poslední minutě Planá spoléhala na poslední standardku, hosté po ni ale ještě zahrozili a šlo o jejich největší šanci v zápase. Po rychlém protiútoku totiž šel sám Nováčka hostující útočník, jenomže se mu nepodařilo brankáře přelobovat. Vodňanští následně reklamovali, že gólman hrál rukou mimo vápno, načež Nováček, známý také pod přezdívkou "Nejhezčí kluk z Budějc", ukazoval podlitinu od míče pod okem. Každopádně odražený míč mohli hosté v luxusní pozici ještě dopravit do prázdné brány, jenomže zakončující hráč selhal a poslal balón jen nad břevno.



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Josef Cimburek (trenér): "Myslím, že jsme v zápase předvedli daleko lepší výkon, než při podzimním měření sil ve Vodňanech. Hosty jsme téměř k ničemu nepustili, je jen škoda, že jsme nedokázali, především v první půli, dotlačit do brány některou z šancí. Ale bod bereme a na tomto výkonu je možné stavět."




Sestavy


SK Planá
J. Nováček [-] - O. Hotový [-] , T. Pintér [-] , D. Kneys [-] , M. Beran [-] - T. Řehoř [-] , T. Plojhar [-] (72. P. Vobořil [-] ) , J. Pintér [-] (56. M. Píchal [-] ) , J. Szabó [-] - L. Kitzler [-] (67. L. Balogh [-] ) , J. Carda [-] -

FK Vodňany
P. Váverka [-] - M. Polanský [-] (67. J. Kalianko [-] ) , R. Funda [-] (74. F. Hubáček [-] ) , L. Malík [-] , D. Václavík [-] , L. Kunc [-] , D. Šourek [-] , D. Bečvář [-] , L. Jizba [-] , O. Hudák [-] , J. Rauscher [-]

ŽK: 37. O. Hotový , 63. J. Szabó - 88. J. Rauscher , 90. D. Bečvář .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Valeš Radek - PÍSEK Martin, KŘÍŽEK Danek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Špírek

Expert: Jan Pintér
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že zopakujeme výkon z prvního poločasu v Týně, kdy si troufnu říci, že jsme byli minimálně vyrovnaným soupeřem. Doma chceme vyhrát a tak nemohu tipovat nic jiného než naše vítězství.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích