5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 10:15

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cehnice si připisují pátou porážku v řadě, Lažiště naopak dělí čtyři góly ke vstřelení sté branky v soutěži


Branky


24

Cehnicím se od poloviny jara moc nedaří, tohle byla pátá porážka v řadě, a navíc sedm zápasů nedokázaly vyhrát. Naopak Lažiště je na vítězné vlně stále a už je dělí čtyři branky od sta gólů v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lažiště se trefilo až po půlhodině hry

Od první minuty bylo zřejmé, kdo bude tlačit a kdo spíše spoléhat na brejky. Lažiště kombinovalo, zkoušelo dlouhé pasy na křídla, ale cehnická obrana se štěstím odolávala. V 7. minutě se hostům dokonce povedla pěkná křídelní akce, po které Turek střílel z vápna, ale pouze do tyče.

Následně pokračoval tlak domácích, několikrát Cehnice podržel Novák, ale ve 29. minutě po křídle utekl domácí hráč a přihrál před branku nekrytému Hrbkovi, který se v těchto situacích nemýlí.

Ve 40. minutě pak přišla další akce po křídle domácích a opět přihrávka na nekrytého útočníka Jana Linharta, který si míč posunul do středu a prostřelil Nováka.

Domácí vedení ještě navýšili

Druhý poločas začal podobně, jako první skončil. Domácí se tlačili dopředu a hosté čekali na standardky nebo brejky. Některé se jim podařili, ale nedokázali dát gól ani z vyložené příležitosti. Do dobrých šancí se dostali Prokeš, Bednařík a Patrik Řehoř, ale ani jeden z nich na domácího brankáře nevyzrál. Asi největší šanci měl pak znovu Bednařík, ale zblízka neprostřelil domácího gólmana.

To domácím se ve druhé půli vedlo o poznání více. V 63. minutě po akci středem vstřelil domácí záložník snadný gól, následovala branka v 83. minutě po odražené střele od břevna a nakonec v 89. minutě po akci ze strany a důrazném zakončení na malém vápně. Domácí prokázali velký střelecký apetit a na rozdíl od nás dokázali svoje šance využívat.

 

Zdroj: Sokol Cehnice

 

Z týmu Cehnic: Trochu netradičně už v 10:15 jsme hráli náš poslední venkovní zápas této sezóny u už jistě postupujících Lažišť. Lažiště doma několika týmům dokázalo dát více než 10 gólů, ale toho jsme se nechtěli dopustit. A tak jsme vsadili především na obranu, ve které vedle sebe poprvé na jaře nastoupili Krejsa s Hovorkou.

Příště nás čeká poslední zápas této sezóny. Budeme hrát doma s Netolicemi a snad se nám podaří konečně vyhrát. Chtělo by to zlepšit si náladu po velmi zpackaném jaru. Sice zůstaneme na celkem lichotivém 8. místě, ale jarní výsledky jsou odstrašující.



Sestavy


FK Lažiště
O. Vašura [-] - P. Ostádal [-] , S. Vávra [-] , J. Macek [-] , P. Brzobohatý [-] (46. P. Holub [-] ) - M. Bednár [-] , J. Volmut [-] , J. Makoš [-] , M. Sedláček [-] - J. Hrbek [-] (71. P. Bízek [-] ) , J. Linhart [-] (76. D. Tesař [-] )

Sokol Cehnice
J. Novák [-] - O. Martínek [-] , M. Martínek [-] , P. Pletka [-] (56. J. Prokeš [-] ) , P. Hovorka [-] , R. Frčka [-] , J. Mára [-] , P. Krejsa [-] , V. Vaněk [-] (78. L. Bednařík [-] ) , V. Turek [-] , J. Čech [-] (66. P. Řehoř [-] )

ŽK: 51. M. Sedláček - 29. P. Hovorka , 61. P. Krejsa , 64. O. Martínek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Picka Pavel - BLAŽEK Vladislav, TRNĚNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Milan Glazunov
Tip experta: výhra domácích

Lažiště na domácí půdě potvrdí suverénní jízdu a vyhraje. 3:0

Hráč, Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, eSport - TJ Dříteň | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích