1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd ve Výčapech neuspěl


Branky


16

Výčapy se doma proti Hornímu Újezdu dočkaly první jarní výhry v poměru 1:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili jako jediní

Výčapy přivítaly na domácím hřišti Horní Újezd, který dokázal zvítězit v posledních dvou zápasech. Podzimní měření sil skončilo remízou 1:1. Za velmi pěkného počasí se hrál víceméně vyrovnaný duel, ve kterém si diváci mohli zakřičet gól až ve 36. minutě, kdy se za Hradeckého záda dostal míč zásluhou Jana Doláka -1:0.

Ve druhé půli již branka nepadla

Ve druhém poločase se mohli oba tými prosadit, ale domácímu týmu vůbec nevadilo, že se do konce zápasu už síť nerozvlnila. protože se součtem poločasů se z prvních jarních bodů radovali domácí Výčapy.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: Domácí byli opticky lepším mužstvem ale do šancí se příliš nedostávali. My jsme bohužel měli 3 velké šance které jsme bohužel neproměnili. Tu největší měl střídající žolík Macháček který nedokázal v poslední minutě z malého vápna vyrovnat.



Sestavy


Sokol Výčapy
M. Semerád [-] - M. Semerád [-] , L. Loucký [-] (57. R. Macek [-] ) , O. Pánek [-] , T. Matoušek [-] , T. Pecka [-] , R. Kafka [-] (90. J. Kopeček [-] ) , J. Jeleček [-] , L. Jeleček [-] , V. Nikrmajer [-] , J. Dolák [-]

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Václavek [-] , J. Kučera [-] , M. Ošmera [-] , M. Novotný [-] (82. D. Macháček [-] ) , M. Zvěřina [-] , P. Míča [-] , M. Přibyl [-] (61. M. Řezáč [-] ) , V. Pavlík [-] (77. M. Veselý [-] ) , M. Veselý [-] , R. Durda [-]

ŽK: 55. V. Pavlík , 64. M. Veselý .
Hráči zápasu: M. Semerád - M. Václavek .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: KUBA Michal - OŠMERA František, CHROMÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Václavek Miloš
Tip experta: výhra hostů

Jednoznačně ŠLÁGR a tahák kola. Jsem rád, že zápas se tentokráte hraje v neděli, derby si zaslouží diváckou kulisu, a v sobotu by určitě příznivci obou týmů dali přednost křovinořezům, práci na zahradě a řezání dřeva. Domácí v této fázi sezóny určitě s aktuálním 9. místem nemohou být spokojeni, na jaře zatím bez tříbodového zisku je pro ně jistě znepokojující. My s Újezdem jsme sice poslední dvě kola brali všechny body, ale tradiční klišé, že derby nemá favorita bude platit i tentokrát. Minulou sezónu jsme ve Výčapech prohráli, proto bych chtěl tentokrát porážku klukům oplatit. Jako Výčapákovi mi sice v pondělí ráno po špílu na návsi v obchodě "neprodají ani slanou vodu", ale mnou vypsaná prémie pro Újezd doufám vlije klukům do žil potřebnou dávku fotbalové fazóny. Když si naši "lídři" odpustí v sobotu večer "výlety za písničkou", nějaký bodík určitě odvezeme (úsměv). Doufám, že zápas ukočíruje i hlavní arbitr !

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza