EXPERT TIP - 19.kolo Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 29.4.2018

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Václavek Miloš

Miloš Václavek je hráčem Horního Újezdu a je naším častým expertem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 7 - 20 - 73 %
Komentář experta:

Předpokládám, že série Lípníku bez porážky bude pokračovat i po tomto zápase. Minimálně bod určitě odvezou, "triumvirát" Brabenců ví jak se postarat, aby nějaké body hosté odvezli, druhá příčka je pro ně myslím hódně velkou motivací.

Tip experta: 2 25 - 62 - 13 %
Komentář experta:

Jednoznačně ŠLÁGR a tahák kola. Jsem rád, že zápas se tentokráte hraje v neděli, derby si zaslouží diváckou kulisu, a v sobotu by určitě příznivci obou týmů dali přednost křovinořezům, práci na zahradě a řezání dřeva. Domácí v této fázi sezóny určitě s aktuálním 9. místem nemohou být spokojeni, na jaře zatím bez tříbodového zisku je pro ně jistě znepokojující. My s Újezdem jsme sice poslední dvě kola brali všechny body, ale tradiční klišé, že derby nemá favorita bude platit i tentokrát. Minulou sezónu jsme ve Výčapech prohráli, proto bych chtěl tentokrát porážku klukům oplatit. Jako Výčapákovi mi sice v pondělí ráno po špílu na návsi v obchodě "neprodají ani slanou vodu", ale mnou vypsaná prémie pro Újezd doufám vlije klukům do žil potřebnou dávku fotbalové fazóny. Když si naši "lídři" odpustí v sobotu večer "výlety za písničkou", nějaký bodík určitě odvezeme (úsměv). Doufám, že zápas ukočíruje i hlavní arbitr !

Tip experta: 2 56 - 31 - 13 %
Komentář experta:

S Jemnicí jsme změřili síly v minulém kole, snadné vítězství to určitě nebylo, ale k nějaké velké formě mají momentálně daleko. Hrotovice se budou chtít určitě dostat ze spodku tabulky a pokud zkušení borci jako Libas Votava a Roman Gros mančaft vyburcují - hosté zvítězí !

Tip experta: 1 19 - 13 - 68 %
Komentář experta:

Pokud domácí i tentokráte uplatní svůj důrazný způsob hry, nějaké góly určitě vstřelí a výhra připadne domácím.

Tip experta: 2 6 - 13 - 81 %
Komentář experta:

Oba mančafty v posledním kole vyšly bodově naprázdno, domácí budou chtít napravit výprask po porážce 10:0 s Vladislaví, s oběma jsme s Újezdem na jaře měli možnost se setkat. Třebelovice mají kvalitnější tým, jsou zkušenější o odvezou si výhru.

Tip experta: 1 69 - 6 - 25 %
Komentář experta:

Perzóny domácích jako Martinové Kopeček s Matějkem táhnou "Přibky" za postupem, v domácím prostředí jistě budou chtít náskok minimálně udržet, s námi sice nejtěsnějším rozdílem zvítězili, moc gólů v posledních kolech nevstřelili, ale zkušenosti výše zmíněných jsou neoddiskutovatelné, 3 body navíc pro domácí. U Vladislavských si budou muset dát bacha na mladého perspektivního Jakuba Slívu.

Tip experta: 1 88 - 6 - 6 %
Komentář experta:

Domácí tým bude spoléhat na výhodu domácího prostředí a tu taky využije.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Michal Vodička 5
2. Petr Munduch 5
3. Petr Žák 4
4. Jan Kolman 4
5. Jiří Jetmar 4
6. Luboš Lopatář 4
7. Jakub Stupka 4
8. Jan Nejerál 4
9. Lukáš Matějek 3
10. Aleš Kisela 3
11. Jiří Pojer 3
12. Petr Otruba 3
13. Marek Veselý 3
14. Venca Likeš 2
15. Ondřej Tůma 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.