2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2018 17:00

33.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: I v Brozanech rozhodovaly penalty


Branky


15

Na Bendovu trefu odpověděl Čapek, pak už se střelci odmlčeli. Penaltami končily čtyři z pěti posledních zápasů Benešova, tým v nich uspěl jen jednou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po gólu na každé straně

Benešov úvod utkání nezachytil. Neprobrala ho ani šance Veselého. A tak byl už ve 3. minutě potrestán. Chukwuma vybojoval míč, hosté nechali kanonýra Brozan trestuhodně postupovat dopředu, následovala přihrávka do strany na Bendu a rozběhnutý hráč přeloboval vybíhajícho Tetoura - 1:0. To už bylo pro Benešovské dostatečným budíčkem a i oni vystrčili drápky. Rys ovšem proti Lipšovi neuspěl. Domácí šance měl Veselý a hlavně Tichý, který přestřelil branku z malého vápna! Benešov se časem otrkal a ve 33. minutě bylo srovnáno. Čapek převzal Laňkovu přihrávku na úrovni velkého vápna, rychle si míč připravil pro střelu a byť si Lipš na míč sáhnul, tak jeho cestě do sítě nezabránil. 1:1.

 

To nebylo z nabídky prvního poločasu vše. Hostující Turek Lipše nepřekvapil, jen vedle střílel Engelmann. Z brozanských příležitostí jmenujme Slaničkův trestný kop, po Lipšově zásahu hlavičkoval nad Studecký.

Šancí ubylo

Ve druhé půli už tolik šancí nebylo. Oba týmy se soustředily na defenzivu, hru na jistotu a kreativita šla stranou, i vlivem vzrůstající nervozity - v nabité tabulce se každý bod počítá. Domácí Mešič střílel v 53. minutě nad břevno. Větší vzruch přinesl až závěr zápasu, kdy si Brozanští vytvořili šance, ale Tetour a spol. odolali. Šlo se do penalt.

Penalty skončily sedmou sérií

Hned v první sérii zklamali oba exekutoři, Franc i Kozel, který trefil tyč. V dalším průběhu ale neuspěl jen domácí Vopat a tak benešovský Laštovka mohl v páté sérii duel ukončit. Jenomže neuspěl! Brozanský Benda v sedmé sérii proměnil, Čapek si už stejně dobře nepočínal, Lipšovi opět pomohla tyč. Důležitý druhý bod tak zůstal na domácí půdě!



Ohlasy k zápasu



SK Benešov
Roman Veselý (trenér): "K utkání jsme přistoupili špatně. Hlavně jeho začátek nám nevyšel, nechali jsme si dát branku. Začátek jsme zaspali i přesto, že jsme hráče upozorňovali na to, že půjde o úplně jiný zápas než proti Domažlicím, že toho prostoru nebude tolik. Prospali jsme první poločas, strašně špatně jsme se pohybovali, hráli jsme pomalu a naše hra neměla parametry. Pak jsme utkání doháněli, ale jen do remízy, a to je pro nás v naší situaci prostě málo. V dovednostní soutěži jsme zapsali další porážku, i na tom musíme pracovat, protože tyto body nám chybějí."



Sestavy


SK Sokol Brozany
P. Lipš [-] - . Freitas [-] , R. Cibulka [-] - L. Veselý [-] , P. Tichý [-] (83. M. Marič [-] ) , M. Mešič [-] , R. Slanička [-] (71. J. Franc [-] ) , I. Šollar [-] - C. Chukwuma [-] (75. L. Vopat [-] ) , J. Benda [-] - M. Studecký [-]

SK Benešov
D. Tetour [-] - J. Zákostelský [-] , Z. Vrňák [-] , P. Rys [-] , D. Laňka [-] (84. J. Laštovka [-] ) - V. Engelmann [-] (90. J. Vosáhlo [-] ) , O. Brejcha [-] , J. Neuberg [-] , P. Čapek [-] - M. Turek [-] (78. P. Haitl [-] ) , . Essomba [-] (74. D. Kozel [-] )

ŽK: 26. M. Studecký , 32. R. Slanička , 65. I. Šollar , 81. J. Franc - 27. P. Čapek , 61. M. Turek , 63. D. Laňka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šedivka Ondřej - DUJSÍK Jiří, ČECHLOVSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Michal Kunc

Expert: Štěpán Kacafírek
Tip experta: výhra hostů

Benešov hraje o život a v Brozanech vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích