3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

18.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotětov doma porazil v derby Zdětín a drží první pozici


Branky


5

Chotětov si nemůže dovolit v boji o postup ztrácet body, proti Zdětínu uspěl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chotětov
sokolchotetov.cz: V 1.letošní derby a před velmi slušnou diváckou kulisou nás čekal soupeř, který dokázal ve všech dosavadních 3 jarních kolech zvítězit. Naši hráči, vědomi si tohoto faktu, chtěli v tomto očekávaném souboji začít aktivně, což se jim v prvních 15 minutách opravdu dařilo. Již ve 2.minutě se na pravém křídle uvolnil O.Souček a jeho centr před branku R.Skaláka si dokázal před malým vápnem najít T.Koníček, který tak vstřelil důležitý 1.gól utkání. Naši hráči přehrávali soupeře kombinační hrou a úspěšným napadáním rozehrávky soupeře již v blízkosti jejich "šestnáctky". Odměnou byla vybojovaná standardní situace, ze které M.Rusiňák našel v 7.minutě hezkým centrem H.Pečenku a ten se hlavou nemýlil, 2 : 0. Na soupeřovu branku se valil jeden útok za druhým, po další hezké akci hlavičkoval velmi nebezpečně P. Kozák. Ve 26.minutě ztratil míč ve středu hřiště M.Nežerka a po rychlém protiútoku, kdy naše obrana nedokázala pokrýt volného M.Husáka soupeř snížil na rozdíl jediného gólu. Po tomto momentu se hra v poli vyrovnala a do poločasu jsme tak šli "pouze" s jednogólovým vedením. Začátek 2.poločasu nám však opět vyšel parádně, když po jednoznačném faulu na O.Součka byl odpískán pokutový kop. Tento bezpečně proměni M.Nežerka, když střelou k levé tyči překonal svého bývalého spoluhráče R.Skaláka, 3 : 1. V dalších fázích zápasu jsme již nedokázali žádnou z našich šancí proměnit, na druhé straně naše obrana v čele s kapitánem P. Benešem nepustila hosty do žádných nebezpečnějších šancí. 3 body z tohoto derby tedy po zásluze zůstaly doma.




Sestavy


TJ Sokol Chotětov
P. Ulman [-] - J. Pečenka [-] (75. M. Váňa [-] ) , M. Nežerka [-] , T. Koníček [-] , M. Souček [-] , O. Souček [-] (64. P. Kern [-] ) , M. Rusiňák [-] (80. K. Potůček [-] ) , P. Kozák [-] , M. Chupík [-] , L. Kořínek [-] , P. Beneš [-]

FK Zdětín
R. Skalák [-] - M. Husák [-] , M. Feri [-] , T. Richtr [-] , P. Kubík [-] , V. Michal [-] , F. Rosenkranz [-] , J. Těšínský [-] (70. R. Švarc [-] ) , J. Votruba [-] , T. Adášek [-] , L. Baborák [-] (60. P. Maurer [-] )

ŽK: 76. L. Kořínek - 57. M. Feri , 78. P. Maurer , 88. J. Votruba .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - HLAVIČKA Pavel, VOBORNIK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů