3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 15:00

18.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice se probudila ze zimního spánku


Branky


46. D. Vašák , 86. P. Hubáček (p.) , 89. M. Vrhel
0

V dříve divizním celku se po nepřesvědčivém jaru blýská na lepší zítřky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Domácí jako mnoho dalších týmů v tomto kole využili možnost odehrát utkání na umělé trávě. Od prvních minut se hrál fotbal nahoru dolů s mnoha nepřesnostmi, a na první šanci si tak diváci museli počkat až do dvacáté minuty, kdy se v dobré příležitosti objevil domácí Vašák, ale balón do sítě neprocpal. Podobný osud měl i pokus Jeniše z hranice vápna na druhé straně.

V největší šanci první půle se poté zjevil opět aktivní Vašák, ale branku z malého vápna přestřelil. Hosté si ke konci poločasu snažili vytvořit souvislejší tlak, ovšem domácí obrana fungovala bezchybně a naopak, mohla to být Sušice, kdo se těsně před poločasovou pauzou mohl dostat do vedení, ale rána navrátilce Vrhela orazítkovala pouze břevno holýšovské svatyně.

Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Domácí pálili

Do druhého poločasu vlétla Sušice jako politá živou vodou a v první minutě druhého dějiství se zaslouženě ujala vedení, když Vašák konečně zužitkoval svou šanci a poslal míč hlavou do sítě. Holýšov inkasovaná branka srazila na kolena a jiskru plápolající ve znamení holýšovské naděje na bodový zisk nepodpořil ani Roztočil, který se po druhé žluté musel předčasně pakovat do sprch.

Naopak domácí hýřili aktivitou. Tu se snažil v 80. minutě zužitkovat Králík, ale jeho průnik ve vápně zastavil nedovoleným způsobem Trhlík a k nařízené penaltě se postavil již šestačtyřicetiletý Pavel Hubáček - 2:0.

Definitvní tečku za utkáním napsal v poslední minutě zápasu Vrhel, který se prezentoval pěknou akcí a završil na konečných 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Vyjádření Sušice: "První poločas byl hodně nervózní z obou stran, Holýšov byl více na balónu, ale šance jsme měli my. Začali jsme je proměňovat až ve druhé půli a po třech brankách můžeme slavit důležité vítězství."




Sestavy


TJ Sušice
K. Gill [-] - J. Brabec [-] (46. P. Hubáček [-] ) , J. Králík [-] , T. Fuchs [-] , J. Čanecký [-] , D. Vašák [-] , I. Varga [-] (88. P. Hubáček [-] ) , T. Klíma [-] , M. Vrhel [-] , J. Skuhra [-] , L. Kodýdek [-]

FK Holýšov
V. Horáček [-] - J. Sušánka [-] , P. Jeniš [-] , S. Staněk [-] , J. Valachovič [-] , T. Panuška [-] (40. J. Vnouček [-] ) , J. Roztočil [-] , M. Černohorský [-] , R. Baxa [-] (75. R. Kraus [-] ) , P. Trhlík [-] , D. Zavadil [-] (46. V. Kaas [-] )

ŽK: 28. J. Roztočil , 86. P. Trhlík . ČK: 67. J. Roztočil .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - BOGDAN Gabriel, MAREK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.