0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

22.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Česká Kamenice naplno bodovala v Košťanech


Branky


0

Košťany na domácím hřiši nenašly recept na hru České Kamenice, nevstřelily gól a vyšly bodově naprázdno. Hosté si dobrou hrou výhru zasloužili a odvezli si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Košťany se drží na 13. místě tabulky se třemi výhrami, stejným počtem remíz a čtrnácti prohrami. Ve 22. kole přivítali na svém hřiští Českou Kamenici, která se pohybuje uprostřed tabulky. Od prvních minut utkání měli více ze hry hosté, ale nedokázali proměnit vyložené šance. To se nakonec povedlo v 6. minutě, kdy otevřel skóre zápasu Jakub Chmelík. Košťany se kromě jedné šance v podobě nastřeléno břevna na nic nezmohli. Nestíhali na hru České Kamenice, která v druhém poločase vstřelila zásluhou Ondřeje Lauba druhou a konečnou branku celého zápasu. Košťany doma podlehly České Kamenici 0:2.



Ohlasy k zápasu



FK Česká Kamenice
Tomáš Cempírek (vedoucí FK Česká Kamenice): Během prvního poločasu jsme měli několik tutových šancí na bránu, ale nedokázali jsem je proměnit. V 6. minutě Jakub Chmelík vstřelil náš první gól. Ve druhém poločase po standardní situaci jsme přidali další gól. Soupeř byl fyzicky slabý, na vyložené šance jsme jasně vyhráli. Soupeř kromě střely do břevna neměl jinou tutovou šanci.



Sestavy



FK Česká Kamenice
F. Dubský [-] - V. Mysliveček [-] , T. Marek [-] , F. Hodač [-] , F. Louda [-] , J. Čvančara [-] - M. Jírava [-] , O. Laub [-] , J. Šimek [-] , J. Chmelík [-] - A. Hodač [-]

Hráči zápasu: J. Čvančara , T. Marek , O. Laub .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.