6:1
(2:0)
70. O. Vaňura (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 17:00

20.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec splnil povinnost a porazil Běrunice


Branky


33. L. Kubelka , 44. L. Kubelka , 56. D. Vocásek , 62. J. Král (p.) , 78. L. Kubelka , 90. L. Kubelka - 70. O. Vaňura (p.)
10

Městec Králové, který v sezóně dosud neztratil jediný bod, opět nezaváhal. Poslední Běrunice jednoznačně přehrál a zvítězil vysoko 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Běrunice držely bezbrankový stav přes půl hodiny

Do zápasu vstoupili lépe favorizovaní domácí hráči, kteří drželi míč pod kontrolou a bez jeho zbytečných ztrát poklidně kombinovali. Dopředu se však posouvali velmi postupně, a tak se hrálo takřka bez šancí a do několika málo zakončení se v první půlhodině dostala obě mužstva. Přesto se zdálo, že domácí mají vše pod kontrolou a jejich první branka bude jen otázkou času.

Nakonec přišla ve 33. minutě. Brankář Hampl poslal dlouhý míč na Krále, který u pravé postranní čáry přešel přes dva soupeře a předložil míč do šestnáctky Kubelkovi.

V samém závěru prvního dějství musel běrunický brankář Kamil Chrastný lovit míč ze své sítě podruhé, když jej nekompromisní dalekonosnou střelou překonal opět útočník Lukáš Kubelka, který je i přes četná zranění z průběhu sezóny v pozoruhodné formě.

Do kabin se tak šlo za stavu 2:0.

Kubelka vstřelil 4 góly druhý zápas v řadě

O poločasové přestávce využil hostující trenér Marek Mašinda možnosti střídání, když poslal na hřiště Davida Skálu místo Petra Hály.

Favorizovaní domácí nadále dominovali ve všech měřitelných kritériích a po deseti minutách druhé půle své vedení opět navýšili, když se po Tůmově akci na pravé straně hřiště prosadil Vocásek.

O čtvrtý gól domácího celku se postaral Jaroslav Král, který proměnil pokutový kop po faulu na Kubelku. Právě z pokutového kopu se dočkali čestného gólu i Běruničtí, konkrétně Ondej Vaňura.

V závěru zápasu stihl znovu zazářit Kubelka, který se střelecky prosadil ještě v 78. a 90. minutě. Celkem tak vstřelil 4 branky stejně jako před týdnem proti Kostomlatům.

V příštím kole čeká Městec šlágr kola v Seleticích, Běrunice pak přivítají jednoznačně favorizované Kostomlaty.



Ohlasy k zápasu


Městec Králové
Milan Švábenský: Od začátku zápasu jsme měli balón na svých kopačkách a zdálo se, že zápas bude v naší režii. To se potvrdilo a jednoznačně jsme zvítězili. Samozřejmě musím opět pochválit Kubelku, který stejně jako před týdnem skóroval čtyřikrát.




Sestavy


Městec Králové
P. Hampl [-] (82. R. Šádek [-] ) - J. Poděbradský [-] , J. Blažek [-] , P. Novotný [-] , M. Hradečný [-] - M. Velenský [-] (77. R. Kafka [-] ) , M. Křovina [-] , D. Vocásek [-] (87. O. Bíža [-] ) , M. Tůma [-] - L. Kubelka [-] , J. Král [-] -

Sokol Běrunice
K. Chrastný [-] - O. Vaňura [-] , D. Hála [-] , M. Chrastný [-] , R. Černý [-] (67. P. Štěpán [-] ) , T. Brzák [-] , J. Podněcký [-] , M. Čížek [-] (72. J. Jirout [-] ) , P. Hála [-] (46. D. Skála [-] ) , M. Poláček [-] , T. Pecen [-]

ŽK: 14. P. Hampl , 58. L. Kubelka , 70. P. Novotný - 60. D. Skála , 63. O. Vaňura .
Hráči zápasu: L. Kubelka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kubečka Pavel - ŠAFRÁNEK Jan, KUBEČKA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích