Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 17:00

20.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poděbrady B v napínavém zápase podlehly Semicím B


Branky


10

Poděbradské B mužstvo zažilo v Semicích hororvý vstup do zápasu, z něhož se však dokázalo vzpamatovat a dvoubrankovou ztrátu dohnat. Po hodině hry však rozhodl o vítězství domácích Petr Hobík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štěpán Jareš vstřelil 2 branky za 6 minut

Od střetnutí B mužstev Semic a Poděbrad se dal očekávat kvalitní fotbal s velkým množstvím ofenzivních akcí. První dvě velké šance zápasu si stihli velmi rychle vypracovat domácí a jelikož obě úspěšně zakončil útočník Štěpán Jareš, Semice vedly po pouhých 6 minutách o dvě branky.

Poděbrady se nenechaly nepodařeným vstupem do zápasu rozhodit a snažily se o rychlou korekci skóre, aniž by zbytečně otevíraly při útočení defenzivu. Tato sympatická snaha vyústila v branku Michala Nováka, který tak po čtvrthodině hry vykřesal pro Poděbrady jiskru naděje. Však bylo utkání teprve na záčátku.

Oba týmy předváděly kvalitní fotbal a jejich hráči nic nevypouštěli. Po půlhodině hry předvedli povedenou kombinaci Archalous s Martinem Bílým, který v jasné brankové příležitosti nezaváhal a skóre srovnal. Začínalo se tak opět od nuly a v lepší psychické pohodě byli rázem hosté, kteří šli do kabin pravděpodobně šťastnější.

Vedení domácím vrátil Hobík

O poločasové přestávce vystřídali oba trenéři. Na straně domácích nahradil Petra Langera Jakub Kudrna, na té hostí pak střídal Dominika Buldru Ondřej Bareš.

Do druhého dějství vstoupili lépe Poděbradští, kteří svého soupeře uzamkli na jeho polovině a nepouštěli jej do větších šancí. Přesto to byli domácí, kdo vsítil pátou branku zápasu. V ojedinělé šanci uspěl po hodině hry Petr Hobík.

V poděbradském dresu se na hřiště podíval na dvacet minut bojovný šestnáctiletý útočník Přemysl Papoušek, který se dokázal dostat do několika šancí, z nichž však žádnou neproměnil. Poděbrady přes veškerou aktivitu nedokázaly opět srovnat skóre, a tak se z tříbodového zisku mohly radovat Semice.

Ty čeká za týden utkání na půdě trápící se Opočnice, Poděbrady pak taktéž v roli favorita přivítají Přerov nad Labem.



Ohlasy k zápasu



FK Bohemia Poděbrady B
Hana Caldová: Poděbrady sice zaznamenaly opravdu špatný vstup do zápasu, kdy domácí střelec Štěpán Jareš potrestal dvě jejich chyby, poté se však hosté zvedli a nejenže vyrovnali, ale ve druhé půli si jasně šli za vítězstvím. Neproměnili však četné šance a nakonec platilo známé fotbalové "nedáš - dostaneš".



Sestavy


AFK Sokol Semice B
J. Chaloupka [-] - P. Langer [-] (46. J. Kudrna [-] ) , P. Hobík [-] , J. Bošina [-] , J. Procházka [-] (82. F. Krejčík [-] ) , V. Kavka [-] , L. Blažek [-] (71. J. Blažek [-] ) , D. Houška [-] (60. M. Brynych [-] ) , Š. Jareš [-] , P. Macháček [-] , L. Jelínek [-]

FK Bohemia Poděbrady B
J. Málek [-] - J. Archalous [-] , M. Billý [-] , T. Zdražil [-] , R. Lacina [-] (69. P. Papoušek [-] ) , M. Novák [-] , D. Buldra [-] (46. O. Bareš [-] ) , F. Souček [-] , M. Poděbradský [-] , R. Brtna [-] , M. Čermák [-]

ŽK: 55. M. Poděbradský , 76. J. Archalous .
Hráči zápasu: Š. Jareš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VALA Luboš - ČEMUS Daniel, JENÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích