1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 17:00

24.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kukla skvělým výkonem rozhodl o výhře Kovanic v Přerově


Branky


56. T. Vodička - 34. P. Kukla , 60. P. Kukla
9

Souboj Přerova s Kovanicemi se ukázal být tak vyrovnaným, jak se dalo očekávat. Po hodině hry jej však rozhodl svým druhým zásahem hostující Petr Kukla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Kukla

Ačkoli se Kovanicím úvod jara vydařil na jedničku, v posledních dvou kolech jejich obrana hořela. Proti Přerovu tak Kovanice nechtěly opět opakovat stejnou chybu a inkasovat v samém úvodu. Hrály poctivě od obrany a do šancí se dostávaly postupnými útoky.

Obraz hry byl velmi vyrovnaný, několik menších šancí si vypracoval i Přerov, ale ani jeden z brankářů neměl příliš práce. Míč se pohyboval především ve středu pole.

Zlomový okamžik první půle přišel ve 34. minutě, kdy se Petr Kukla ocitl s míčem zcela osamocený před brankářem Jiřím Adamcem a dokázal dostat míč za jeho záda.

Kovanice následně započínaly své ofenzivní snahy od obrany snad ještě důsledněji. Hlavní bylo neinkasovat, ale samozřejmě se snažily si své vítězství pojistit další brankou. Tu však do konce poločasu již nikdo nevstřelil.

Na Vodičkovu branku reagoval opět Kukla

Do druhého dějství vstoupila obě mužstva beze změn. Stejně jako v první půli byl herní projev obou týmů velmi vyrovnaný. Domácím se podařilo po vytrvalých snahách vyrovnat, když v v 56. minutě prostřelil Daniela Dvořáka domácí středopolař Tomáš Vodička.

Přerovští se však z vyrovnání neradovali ani pět minut, když jejich obraně opět utekl Petr Kukla a vrátil hostím vedení. Tentokrát si jej už Kovanice pohlídaly, ačkoli Přerovští převzali iniciativu, svého soupeře zatlačili do obranného bloku a posílali na bránu hostí jednu střelu za druhou, i když ne z příliš dobrých pozic.

V posledních minutách zápasu stálo při Kovanicích i to fotbalové štěstíčko, když střela jednoho z přerovských hráčů trefila jen tyč. Kdyby šla střela o několik centimetrů vedle, Daniel Dvořák by na ni pravděpodobně nedosáhl. Zajímavé je, že Dvořák je předsedou Kovanic, musel však zaskočit za brankáře, jelikož žádný nebyl k dispozici. Proti Přerovu však zachytal skvěle a dopomohl k zisku tří bodů.



Ohlasy k zápasu



FK Kovanice
Lukáš Kout: Po dlouhé době jsme neměli hrůzný úvod do zápasu, neinkasovali jsme rychlý gól, naopak jsme skóre otevřeli my. Šlo o vyrovnané utkání, hlavně v první půli. Po Kuklově druhém gólu nás však soupeř zatlačil do obrany a jsme rádi, že nedokázal vyrovnat. Pochválit musím samozřejmě hlavně Kuklu.



Sestavy


Sokol Přerov n. Labem
J. Adamec [-] - M. Čurda [-] , R. Kupka [-] , M. Forejt [-] , J. Kadeřávek [-] - T. Vodička [-] , F. Skuhravý [-] , L. Bokšay [-] (78. P. Veselý [-] ) , M. Šenkýř [-] - T. Galbavý [-] , J. Prokeš [-] (86. D. Suchý [-] ) -

FK Kovanice
D. Dvořák [-] - P. Zdobinský [-] (51. A. Hobort [-] ) , Z. Gajdoš [-] (78. R. Bulíř [-] ) , P. Kukla [-] , D. Poklop [-] , J. Jelínek [-] (84. J. Krátký [-] ) , M. Vagenknecht [-] , T. Černý [-] , J. Vanický [-] , M. Stránský [-] , P. Suchý [-]

ŽK: 37. J. Prokeš , 67. M. Šenkýř - 38. Z. Gajdoš , 48. P. Zdobinský , 65. P. Kukla , 80. J. Vanický .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Benák Petr - LERCH Jaroslav, KAREL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů