Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 10:00

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov dostal v Bolaticích půltucet


Branky


11

Zcela jednoznačný zápas, který skončil vysokou výhrou Bolatic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bolaticím se povedlo odčinit debakl z minulého týdne ze Závady. Roli obětního beránka splnil Dolní Benešov. Od začátku střetnutí diktovaly Bolatice tempo, byly aktivnější, a měly míč na kopačkách častěji než hosté z Benešova. Jejich tlak vyvrcholil v 18. minutě, když si Obrusník narazil balon s Kretkem, a z hranice velkého vápna otevřel účet utkání - 1:0. Benešov pak na chvíli převzal iniciativu, a o čtyři minuty později po centru z pravé strany vymáchal Husovský na penaltě dva protihráče a s přehledem skóroval - 1:1. Po půlhodině hry zahrával rohový kop Sikora a hlavička Langera byla nemilosrdná - 2:1. Ve 37. minutě si Tomáš Sněhota narazil se svým jmenovcem Kretkem a bylo to 3:1. Hned vzápětí po rozehrávce hostí se zmocnil míče Kretek a zvyšoval už na 4:1. Poslední slovo v prvním poločase měly opět Bolatice, když přímý kop Kretka vymetl šibenici - 5:1. 

 

Ve druhé půli už Bolatice ubraly plyn a tempo a obraz hry se srovnal. Hrálo se mezi šestnáctkami, ale šance nějaké byly. Na domácí straně dvakrát zaváhal Kretek, a hattrick tak neuzavřel. Na hostující straně si neporozuměl s míčem ve výhodné šanci Stříbný a Kozelek starší zase těsně minul kasu. Definitivní podobu výsledku daly Bolatice čtvrthodiny před koncem, kdy vlítl do vápna Langer, byl sražen a nařízenou pentli s přehledem proměnil Vlastimil Duda - 6:1.



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Myslím si, že jsme byli lepším týmem, byli jsme i více na balonu a po poločase jsme vedli o čtyři branky. Ve druhé jsme zvolnili a hlídali si výsledek, který jsme pojistili šestým přesným zásahem.

FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): Opět to byl zápas a jednu branku, ale tentokrát na tu naši. Domácí byli jasně lepší, měli více šancí a jejich výhra je naprosto zasloužená.



Sestavy


FK Bolatice B
P. Duda [-] - T. Kretek [-] (82. P. Nawrath [-] ) , O. Langer [-] , D. Sikora [-] (60. P. Sněhota [-] ) , P. Boček [-] (82. J. Bortlík [-] ) , T. Sněhota [-] , T. Rataj [-] (76. P. Tomšů [-] ) , M. Sněhota [-] , R. Obrusník [-] , V. Duda [-] , D. Sněhota [-]

FC Dolní Benešov B
M. Vaňura [-] - P. Kozelek [-] , T. Miketa [-] (76. P. Kozelek [-] ) , D. Mlýnek [-] (46. P. Kichner [-] ) , R. Husovský [-] , L. Stříbný [-] , L. Šikora [-] , D. Pospěch [-] , M. Vaculík [-] , J. Polák [-] , R. Pačka [-]

ŽK: 66. O. Langer .
Hráči zápasu: T. Kretek , M. Sněhota - M. Vaňura .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - ŠULA Jan (N), BARÁNEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Petr Pardy
Tip experta: remíza

Těžko tipovat co udělá nečekaný minulý výprask s Bolaticemi. Navíc se hraje v nezvyklém čase, já si myslím, že po bodech budou hladoví oba soupeři a utkání skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf, eSport - FK Darkovičky | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích