0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2018 17:00

4.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov doma znovu prohrál


17

I druhý domácí zápas svěřenci Dušana Žmolíka prohráli. Tentokrát 0:3 s Otrokovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve čtrnácté minutě poprvé zahrozil Uničov, když Jeřábkovu střelu vyrazil Semanko pouze před sebe a následně se strhla mela před brankou Otrokovic, ale domácí hráči nedokázali míč dostat do sítě. To byla největší šance prvního poločasu. Domácí celek si ještě několik šancí vytvořil a měl více ze hry. Žádnou ze svých akcí však do zdárného konce nedotáhl a gól tak nevstřelil. To se v první pětačtyřiceti minutovce nepovedlo ani hostující Viktorce a tak se šlo do kabina za vyrovnaného stavu.

Ve druhém poločase se ale hned po šesti minutách diváci dočkali branky. Po akci na levé straně se míč dostal až na střed, kde vyzkoušel štěstí Michal Skwarczek a nutno říct, že ho měl hodně. Protože po dvou odrazech od bránících hráčů se míč dostal až za bezmocného Uvízla, který nemohl ani reagovat, protože nevěděl, kam dřív skočit. O dvě minuty později trefili Otrokovice tyčku. Na druhé straně se ocitl před Semankem Krč, ale pálil mimo. V 77. minutě se k odraženému míči z rohovému kopu dostal Martin Vašulka a balon si zpracoval a z hranice šestnáctky jej poslal do šibenice a bylo to 2:0. V osmdesáté minutě přišel rychlý brejk po pravé straně tři na dva a míč se dostal na střed k Jiřímu Kiškovi, který vystřelil po zemi a od padajícím Uvízlem prošel míč až do sítě a konečné skóre tak bylo 0:3. Uničov ani druhý domácí zápas nezvládl a znovu prohrál hlavně ve druhém poločase.



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Dušan Žmolík trenér Uničova: Stejně jako proti Petřkovicím jsme odehráli dobrý první poločas, ale potom jsme si nechali dát takovou šmudlu na 0:1 a museli jsme to více otevřít. Hosté pak hráli chytře a vytrestali nás.




Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Uničov podle mého vyhraje o více branek.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích