Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 16:00

7.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Derby v Lišanech ovládla rakovnická Benfica


Branky


15

Na nepříliš kvalitním lišanském hřišti za nepříjemného větru se odehrálo derby v rámci sedmého kola PRODIET I.B třídy mezi domácími Lišany proti rezervě rakovnického SK.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rezerva si vzala vedení zpět

Hned v 5. minutě se do slibné šance dostal Nováček. Bohužel pro hosty nepotrestal chybu v obraně a místo přehození Řepky zakončoval jen slabě po zemi do něj. Dvě minuty poté nabil Mareš pod sebe na vápno Žihlovi, ale jeho pokus mířil nad. V 11. minutě se už hosté radovali. Gregor vysunul Nováčka za obranu a ten postupoval do vápna. Svůj nájezd zakončil přesně na přední tyč – 0:1.

 

Dva slibné přímé kopy nevyužila rezerva, když nejprve Fojtík a po něm i Weis mířili mimo. Vyrovnání přišlo ve 22. minutě. L. Řepka si vzal na sebe přímý kop za vápnem a krásnou střelu kolem zdi nedokázal Kýzl dostat z branky – 1:1.

 

 

Ihned po rozehrávce se dostal do ideální pozice Titlbach, ale střela těsně za vápnem mířila vedle. Na další šanci se čekalo až do 43. minuty a byl z ní rovnou gól. Nováček vysunul Mareše mezi obránce a ten pod Řepkou píchl míč k přední tyči – 1:2.

V závěru hosté rozhodli

První šanci druhé půle měli domácí, ale šajtle Roušavého mířila do Kýzlova připraveného koše. Na druhé straně dostal příliš prostoru ve středu hřiště Fojtík, ale s jeho střelou k tyči neměl Řepka problémy. Obrovskou šanci měl Mutinský. Ten dostal ve vápně až příliš prostoru, ale chybu hostující defenzivy nepotrestal. Jeho slabé zakončení sice nadělalo Kýzlovi problémy, ale ten dokázal míč nadvakrát zkrotit.

 

V 60. minutě přišel na hřiště Krůta a minutu po svém příchodu píchl míč za obranu na Žaluda, který tváří tvář Kýzlovi nasadil housle – 2:2. Další šance stejně jako v prvním poločase vyžadovala trpělivosti fanoušků a byl z ní gól. V 77. minutě se protáhl do vápna Nováček a nabil Holubovi pod sebe. Ten jen nastavil placku a míč skončil na zadní tyči – 2:3.

 

Lišany už si v závěru nic nevytvořily, naopak hosté trefili centrem Lodera břevno. Definitivní rozhodnutí a klid na kopačky rakovnické rezervy přinesl Nováček. Paradoxně nejmenší hráč na hřišti uklidil hlavou Fojtíkův roh a bylo vymalováno – 2:4.



Ohlasy k zápasu


SK Lišany
Václav Švelch, vedoucí týmu: "Opět nemohu říci, že bychom odehráli špatné utkání, ale konstatuji, že na rozdíl od domácího derby s rezervou Tatranu před čtrnácti dny naší hře dnes chybělo více bojovnosti a nadšení. Subjektivně si myslím, že rezerva SKR bez ohledu na postavení v tabulce byla rozhodně hratelnějším soupeřem, než před týdnem Zavidov, koneckonců do 77. min. jsme sahali po bodech a ve druhé půli jsme se soupeři přiblížili i herně. Hosté ovšem měli lepší kvalitu na své levé straně, kde operoval dnes rozdílový hráč, mladý a rychlonohý Petr Nováček, který dva góly sám dal a další dva připravil. To rozhodlo a nezbývá, než soupeři pogratulovat."

SK Rakovník B
Zdeněk Weis, trenér: "Hřiště nám nevyhovovalo, jsme zvyklí hrát na kvalitnějším, a hlavně větším place. Kluci se s tím poprali, zejména první poločas byl dobrý. Po inkasované brance jsme polevili, ale vedení jsme si vzali zpátky. Ve druhé půli jsme měli hluchou dvacetiminutovku, kterou soupeř potrestal. Závěr jsme pak okořenili dvěma góly. Tři body venku jsou plusové ať hrajeme s Lišany nebo s kýmkoliv jiným."



Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Haifler [-] , P. Ledvinka [-] , J. Feher [-] - M. Medřický [-] (87. D. Beneš [-] ) , J. Paseka [-] (46. J. Hamouz [-] ) , R. Žalud [-] , L. Řepka [-] , P. Kindl [-] - V. Mutinský [-] (76. M. Šutera [-] ) , D. Roušavý [-] (60. L. Krůta [-] )

SK Rakovník B
P. Kýzl [-] - J. Gregor [-] , D. Titlbach [-] , M. Fojtík [-] , J. Mareš [-] , J. Šindler [-] , D. Holub [-] (89. T. Kotaska [-] ) , Z. Weis [-] , T. Mates [-] , P. Nováček [-] (87. D. Srnec [-] ) , Z. Žihla [-] (62. J. Loder [-] )

ŽK: 59. J. Hamouz - 67. P. Nováček .
Hráči zápasu: R. Žalud - J. Mareš , P. Nováček .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: BYDLÁK David - NĚMEČEK Josef, NEHASIL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Johana Hergetová

Expert: David Čampulka
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů