Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2018 10:00

9.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Drama v Zavidově do poslední minuty


Branky


43. P. Čech ml. , 44. D. Denk , 60. R. Vanický , 85. M. Zuda - 14. J. Hanych , 27. O. Neveďal , 43. J. Vrábík , 77. J. Vrábík (p.) , 83. P. Holeček
26

Do Zavidova zavítala Kněževes, která byla v tomto utkání jasným favoritem. V Zavidově však nastaly jistě změny a ty byly znát i na hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas v režii minisouboje Štiller vs. Holeček

Do utkání vstoupili lépe hosté, kteří měli hned v 1. minutě jednu ze svých velkých šancí. Hanych našel před brankou Holečka, který přesně mířil do branky, ale skvělý zákrok předvedl Štiller, který dokázal míč vykopnout z brankové čáry. O pár minut později běžel Holeček úplně sám na domácího brankáře, ale Štiller ho opět dokázal vychytat. Do třetice se opět ukázal Štiller, kdy zabránil jasnému gólu z kopačky Holečka, kterého opět dokázal vychatat ve stoprocentní šanci a nařízený byl rohový kop. Po jeho zahrání se dostal k hlavičce Hanych a konečně prostřelil Štillera - 0:1.

 

Po úvodním tlaku se osmělili i domácí, ale bez gólového efektu, a tak udeřilo na druhé straně. Hosté rozehráli rychle nařízený volný kop a od lajny přišel centr na nabíhajího Neveďala, který v poklidu zvýšil vedení hostí - 0:2. Kněževes dále kontrolovala hru a dostávala se do šancí. V další šanci se potkali "staří známí" Štiller a Holeček. Kněževeský útočník vystřelil tvrdě k tyči, Štiller ale parádně vyrazil. Pro domácí bohužel jen tam, kam dobíhal opět Holeček, který ale ani v dalším minisouboji výborně chytajícího Štillera nepřekonal. Po této šanci následoval první roh. Ten domácí s námahou odvrátili na další z druhé strany. K němu se postavil Vrabík a míč propadl až na zadní tyč, od které se odrazil do branky - 0:3.

 

Krátce po rozehraní vystřelil nijak nebezpečně Petr Čech mladší, ale Lenner nepředvedl vůbec jistý zákrok a pustil domácí do hry - 1:3. Hosté rozehráli, ale hned ztratili míč, který získal Petr Čech starší. Ten našel na vápně úplně volného Denka, který ještě do poločasu snížil - 2:3. Diváci se museli v Zavidově doslova bavit fotbalem.

Zavidov se pral do poslední chvíle

Do druhé půle vstoupil aktivněji Zavidov, který cítil šanci na body a vyrazil za nimi opravdu statečně. V 60. minutě si více jak mazácky počínal Vanický a vyrovnal - 3:3. Rezerva se snažila strhnout vedení na svou stranu, ale obrana hostí dokázala odolat. V 70. minutě šlo duo Denk a Petr Čech mladší do otevřené obrany. Druhý jmenovaný už měl před sebou pouze brankáře, ale za záchranou brzdu zatáhl jeden z bránících hráčů. K nespokojenosti domácích, kteří čekali pokutový kop, sudí Polívka tuto situaci přehledl.

 

V 77. minutě se usmálo na hosty trocha štěstěny. Z. Beneš zahrál ve vlastním vápně trochu nešťastně rukou a sudí Polívka nařídil správně pokutový kop. K němu se postavil Vrabík a nedal Štillerovi šanci - 3:4. Zanedlouho přidal pojistku, když šel opět sám na domácího brankáře, kterého obstřelil a vedení bylo rázem dvougólové - 3:5. Kdo čekal, že tímto zápas končí a že se bude jen dohrávat, byl mile překvapen. Lenner neměl svůj den a podcenil další střelu, kterou vyrazil jen před sebe. Tam byl Zuda a pět minut před koncem vykřesal naději - 4:5. Poté se hra rozkouskovala a žádná další výraznější šance už nepřišla. Tři body si tak ze Zavidova odvezla Kněževes, která jistě nečekala takhle těžké utkání.

 

Galerie v podání Štefana Ferencze!



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Martin Štiller, brankář: "Kněževes k nám jela jako jasný favorit a myslím, že jsme ji hodně potrápili. Konečně se nás po dlouhé době zase sešlo hodně na zápas, za což jsem rád. Diváci si určitě přišli na své. První půle nebyla z naší strany vůbec dobrá, ale ve druhé bojoval jeden za druhého. Všechny, co byli na place, musím pochválit za dobře odvedenou práci."

FK Kněževes
Martin Havel, útočník: "Můžeme být spokojeni jen se třemi body. Hra byla žalostná. Teď se musíme připravit na Olešnou."



Sestavy


FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - J. Kraus [-] (68. F. Šantora [-] ) , P. Čech st. [-] (72. Z. Beneš [-] ) , M. Skoupý [-] , R. Vanický [-] , D. Denk [-] , P. Čech ml. [-] , J. Lněnička [-] (62. R. Štiller [-] ) , P. Pešek [-] , L. Kříž [-] , M. Zuda [-]

FK Kněževes
L. Lenner [-] - O. Neveďal [-] , J. Vrábík [-] , M. Krejčí [-] , J. Hanych [-] (78. R. Vaníček [-] ) , P. Holeček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , M. Havel [-] , M. Houška [-] (46. K. Hrubý [-] ) , P. Čihař [-]

ŽK: 76. M. Skoupý - 84. K. Hrubý .
Hráči zápasu: M. Štiller , R. Vanický - J. Vrábík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - STROUHAL Jiří, ŠVÁCHA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2018 13:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 18:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 17:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 08:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 15:38
Tomáš Pešek

Expert: Jakub Fejfar
Tip experta: výhra hostů

Zavidovské béčko bude určitě mít motivaci uhrát dobrý výsledek po nesehraném utkání v Městečku, ale na bodový zisk to stačit nebude.

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 06:33
Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 19:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 15:33
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - SK Lišany | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 12:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 10:08

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 09:09
Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 07:25

Tip: výhra hostů

Zde není o čem, domácí budou mít opět problém se složením mužstva

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 07:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 06:04
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů