5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2018 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velešín doma rozstřílel Malše Roudné B


Branky


32

Velešín nabral výbornou formu. V minulém kole nastřílel ve Zlaté Koruně šest branek a brankovou chuť jeho hráčům zůstala. Tentokrát to odnesla rezerva malše Roudné, které domácí tým nastřílel pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velešín dostal do vedení Zimek

Velešín vstupoval do zápasu jako jasný favorit a od začátku bylo patrné kdo bude aktivnější. Velešínští od začátku bušili do Malšanů, ale bez nějakého většího úspěchu. Gólu se dočkali až ve 21. minutě. Po jednom z mnoha rohů se při závaru nejlépe zorientoval František Zimek a propálil vše co mu stálo v cestě 1:0. Do poločasu se skóre mohlo měnit ještě několikrát, domácí však mířili mimo nebo je vychytal brankář Hošna. Po poločase se obrázek hry nezměnil a do kabin se odcházelo za jednobrankového vedení domácího týmu.

V druhém poločase domácí tým přidal další čtyry branky

Domácí si dobrou hrou vytvářeli další šance a tentokrát už byli efektivnější. Krátce po příchodu z kabin navýšil vedení Martin Špát 2:0. Domácí tým ovládal zápas a brzo se dočkal i třetí branky. Tentokrát se trefil obránce Jakub Zatloukal a bylo to 3:0. Pro Velešín poklidný zápas a pohodu domácích demonstroval i Václav Ottenschläger, když jako brankář zvýšil z penalty na 4:0. Hosté se snažili do konce aspoň o čestný úspěch, ale jejich snažení vyústilo v rychlý brejk domácích, který zakončil přesně střídající Patrik Škuta a stanovil tak pro hosty potupné a konečné skóre 5:0. Domácí zahráli opravdu výborně a v dalším kole je čeká zápas na hřišti Horní Plané. Hosty čekají doma Hrdějovice.



Ohlasy k zápasu


FC Velešín
Jakub Kothánek (hráč): Za krásného počasí a před početnou diváckou kulisou se hrál pohodový fotbal s minimem faulu. Soupeř přijel hrát fotbal a ne kopanou, a to nám vyhovovalo. Množství šancí jsme přetavili v 5 gólů. Výborně zahrála obrana, která hostům nepovolila žádnou vážnější gólovou příležitost.

TJ Malše Roudné B
Jiří Hošna (hráč): Zápas byl od nás šílený. Máme v týmu nové spoluhráče, ale na to se vymlouvat nemůžeme. Musíme začít každý u sebe a příští týden se proti Hrdějovicím nastartovat.



Sestavy


FC Velešín
V. Ottenschläger [-] - F. Zimek [-] (77. M. Kejšar [-] ) , J. Zatloukal [-] , T. Jirský [-] , F. Rozkošný [-] (74. M. Vlačuha [-] ) - T. Pomije [-] , M. Špát [-] , J. Rozkošný [-] (71. J. Smolík [-] ) , P. Fišer [-] - S. Šálek [-] (63. J. Šváb [-] ) , J. Grznárik [-] (82. P. Škuta [-] ) -

TJ Malše Roudné B
J. Hošna [-] - P. Berounský [-] , R. Hřib [-] (53. P. Růžička [-] ) , R. Svoboda [-] , D. Melichar [-] , F. Budín [-] , O. Vrábek [-] (51. F. Šantrůček [-] ) , D. Votava [-] , M. Tibitanzl [-] (53. J. Vopelka [-] ) , M. Lerch [-] , J. Lochman [-]

ŽK: 51. P. Fišer - 80. P. Růžička , 85. M. Lerch .
Hráči zápasu: F. Zimek , T. Pomije , M. Špát - J. Hošna .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: Pravda Luboš - DIMITROV Nikolaj, ŠUDOMA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Věřím Roudnému, ale proti Velešínu to nebudou mít jednoduché.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích