Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pislcajk sestřelil Stonařov


Branky


25

Hrdinou zápasu byl čtyřgólový navrátilec do sestavy Marek Pislcajk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli bylo jasno

Zápas začal náporem hostů, kteří měli od první minuty herně navrch. Z několika příležitostí vytěžili po dlouhém vhazování jen břevno a tak udeřilo na druhé straně. V 11. minutě dal Rambousek  ideálně míč za obranu, Pislcajk přespurtoval obranu a sám před brankářem nezaváhal - 1:0. Hosté byli dál lepší, a tak brzo přišlo i vyrovnání. Domácí podběhli míč směřující na křídlo a nepovedený centr Lázničky skončil za zády bezmocného Obůrky - 1:1. Další šance hostí krátké malé domů skončila na tyči. Zůstala nevyužita i šance Břízy, který sám před brankářem nedokázal skórovat. Po půl hodině hry začal úřadovat Pislcajk, nejprve hlavou dorazil míč odražený od břevna po krásné standardce Rambouska a hlavičce Marka Vodičky - 2:1. Zanedlouho po akci Ježka dovršil čistý hattrik - 3:1. Do poločasu Ježek našel průnikovou přihrávkou Strouhu, který stačil od brankové čáry nacentrovat a trefil ruku skluzujícího obránce. Marek Vodička pokutový kop proměnil - 4:1. Stéle herně lepší a nebezpeční hosté se snažili do přestávky korigovat, ale skórovat se jim nepodařilo.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas už byl herně vyrovnaný, šance byly na obou stranách. Po faulu na Pislcajka tentokrát Marek Vodička pokutový kop nedal. Velkou šanci neproměnil ani Bříza, a tak musel zaúřadovat opět Pislcajk, nejprve se uvolnil přes Bláhu a jen faul mu zabránil pokračovat sám na brankáře. Za faul následovala červená karta a po chvíli jeho čtvrtá branka - 5:1. Hosté nic nevzdávali, ale v deseti už moc šancí neměli a přesní v koncovce už nebyli ani domácí.

 

Stařeč čeká v příštím kole cesta do Velké Bíteše. Stonařov hraje doma s Velkým Beranovem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Pro hosty je porážka velmi krutá, především první poločas byli lepším mužstvem a hlavně ve středu hřiště měli nespornou fotbalovou kvalitu. My jsme však využívali slabší defenzivu soupeře a i rychlostně Bříza s Pislcakem přehrávali soupeřovu obranu. Vzhledem k množství našich šancí a produktivitě, zůstali tři body doma nakonec zaslouženě. Při hodnocení nelze nezmínit neuvěřitelný návrat do sestavy po více jak 15 měsících Marka Pislcajka, čtyři branky, byla na něj penalta a vyloučení, plus další dvě příležitosti ještě neproměnil. Marek se na podzim po dlouhodobém zranění na vlastní žádost rozehrával pouze v „B“ týmu ve 4.třídě. Do základu „A“ zařazen z důvodu vysoké střelecké produktivity (cca 10 branek), ale i z důvodů čtyř absencí hráčů základní sestavy. Velmi dobře zachytal i Obůrka, hlavně ve druhé půli se rozchytal k jednomu ze svých nejlepších výkonů. Pochvalu za bojovnost proti výbornému soupeři však zaslouží celý tým.

TJ Sokol Stonařov
Zdeněk Štancl (trenér): V prvním poločase jsme byli nebezpečnější, ale šance jsme proměnit nedokázali. Chyběla produktivita, Šmarda, Kalenda, Příhoda ani Kozojed stoprocentní příležitosti neproměnili. Dopředu to bylo dobré, ale vzadu jsme hořeli. Soupeř potrestal každou naši chybu. Druhý poločas už byl z naší strany horší, domácí si vedení pohlídali.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Pislcajk [-] (87. O. Mařan [-] ) , M. Bříza [-] , R. Ježek [-] , D. Tomek [-] , F. Strouha [-] , L. Lauš [-] , J. Rambousek [-] (84. V. Smejkal [-] ) , M. Vodička [-] (78. M. Petráněk [-] ) , M. Vodička [-] , M. Pysk [-]

TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - M. Špaček [-] - M. Kubelka [-] (76. M. Turoň [-] ) , D. Urbánek [-] , J. Láznička [-] (73. J. Sedláček [-] ) , M. Příhoda [-] , P. Kozojed [-] , R. Šána [-] , J. Kalenda [-] , Z. Bláha [-] , J. Šmarda [-]

ŽK: 82. M. Pislcajk - 38. M. Špaček . ČK: 64. Z. Bláha .
Hráči zápasu: D. Obůrka , M. Pislcajk .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: NOVÁK Filip - KAŇKA Josef, VRZÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Alois Matějíček
Tip experta: remíza

Stařeč po výborném jaru trochu kulhá, takže doma jen remizuje.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů