Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

1.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Počítky padly v Měříně


Branky


3. D. Polák , 18. V. Beran , 28. M. Souček , 41. M. Souček , 62. V. Beran , 76. M. Souček - 45. F. Toman
26

Počítkám závěr podzimu nevyšel. V Měříně dostali šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase vedli

Ještě neuběhly ani tři minuty a Karel Kružík se postavil k rohovému kopu, který doputoval až k nabíhajícímu Davidu Polákovi, který otevřel skóre - 1:0. Domácí dál pokračovali v ofenzivní činnosti. Obrana hostů působila chvílemi bezradně. Nejdříve poslal svou vizitku hostujícímu gólmanovi Karel Kružík. O tři minuty později již zmiňovaný Kružík našel kolmou přihrávkou mezi obránce rozběhnutého Berana, který tváří v tvář Šobejovi nezaváhal - 2:0. Na kopačky domácích hráčů se dostavil klid a dál kontrolovali hru. V polovině prvního poločasu se začali projevovat i hosté. Po nebezpečném rohu zachránila domácí od inkasování tyč. A další nepříjemnou střelu z hranice velkého vápna řešil bravurním zákrokem domácí brankář Jan Hladík. Do další šance hostí se dostal jeden z rychlonohých útočníků Počítek, který unikal sám na brankáře Hladíka. Když už si se chystal k zakončení, přiklouzal se svým obranným skluzem stoper Netolický. Poté, co se hosté dostatečně namlsali, určili další směr „jízdy“ opět hráči z Měřína. Ve 24. minutě rozehrál volný přímý David Polák. Jeho pokus mířil těsně mimo tři tyče. O pár minut později se mezi trojici hostí prosadil Karel Kružík. Místo avizované střely ještě posunul míč na nabíhajícího Milana Součka, který přesnou střelou k tyči zvýšil vedení domácích - 3:0. Domácí dál ukazovali, že podzimní část hrají ve velké formě. Ovládli střed hřiště a hostující obraně nedali vydechnout. Největší starosti stoperům z Počítek dělal Vlasta Beran. Ten se ve 42. minutě uvolnil na levé straně pokutového území hostí a přesnou přihrávkou našel svého nabíhajícího kapitána. Pro Součka už nebyl problém zakončit svou šanci do prázdné branky - 4:0. Ve 45. minutě se ke slovu ještě dostali hosté, když zahrávali rohový kop. Nejvýše vyskočil František Toman a jeho hlavička zapadla do branky domácích - 4:1.

Domácí si vedení pohlídali

Druhá půle začala v režii hostů z Počítek. Převzali iniciativu a snažili se se zápasem ještě něco udělat. Domácí se zatáhli před vlastní pokutové území a soustředili se na obranu. Hosté sice kombinovali ve středu hřiště, ale k vážnější šanci se nedostali. Proto ve 63. minutě udeřili opět hráči Jiskry. Domácí vyrazili do rychlého přečíslení, které vedl po levé straně Marcel Kožený. Ten danou situaci vyřešil nejlépe jak mohl, když přesnou přihrávkou mezi obránce a brankáře našel Berana, pro kterého už to byla snadná práce - 5:1. Tímto gólem utnuli domácí veškerou snahu hostí o zkorigování výsledku. V 76. minutě střídající Michal Hladík vysunul přesně načasovanou přihrávkou mezi obranu rozběhnutého Součka, který zkompletoval svůj Hattrick a zavelel tak, jako správný kapitán, k bouřlivým oslavám - 6:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Nevím, kde začít. Asi bych nejdřív řekl, že jsme se připravili na dnešního soupeře celkem poctivě a asi to bylo vidět. Na druhou stranu jsem byl překvapen, že nás soupeř nijak zvlášť neprověřil. Měli jsme, až na pár chvil, zápas zcela pod kontrolou. Jinak chci opravdu poděkovat všem klukům za celý podzim. Neskutečně to odmakali a vytvořili skvělou partu v kabině i mimo ní. Poděkovat chci zvlášť klukům, co nám pomohli z lavičky. Není to vůbec jednoduchý jezdit na venkovní zápasy a jít na hřiště na pár minut. Ale nikdo neremcal, každý věděl, že je i tohle pro nás důležitý. A nakonec bych chtěl poděkovat fanouškům v Měříně za skvělou atmosféru po celý podzim. Nikde jsem nezažil na téhle úrovni takovou podporu od diváků, natož aby se tleskalo i soupeřům při odchodu do kabin. Doufám, že jsme diváky bavili a budeme se o to samé snažit i na jaře.

SK Transformátor Počítky
František Šustr (trenér): Čekal nás poslední zápas podzimní části proti jednomu z nejlepších mužstev soutěže. Od první minuty byl vidět pohledný fotbal. Bohužel se opět ukázalo, že nemáme štěstí a trápíme se v koncovce, což domácí tým potvrdil jejich produktivitou a potrestal každou naši chybu. Domácí tým si zaslouženě připsal tři body. Našim klukům musím poděkovat za bojovnost, i když výsledek tomu neodpovídá.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - T. Kuřátko [-] (46. J. Vokoun [-] ) , M. Kožený [-] (69. M. Hladík [-] ) , L. Doležal [-] (74. T. Bublán [-] ) , K. Kružík [-] , V. Beran [-] , T. Láznička [-] , D. Polák [-] , J. Netolický [-] , M. Matoušek [-] , M. Souček [-]

SK Transformátor Počítky
D. Šobej [-] - L. Sláma [-] , D. Odehnal [-] , M. Řeháček [-] (46. M. Landsman [-] ) , O. Toman [-] - T. Ločárek [-] (46. R. Schneider [-] ) , J. Mašek [-] , F. Toman [-] (85. P. Hájek [-] ) , P. Ločárek [-] - D. Bednář [-] , R. Halámka [-] (72. L. Kachlík [-] )

ŽK: 79. D. Odehnal , 81. L. Sláma .
Hráči zápasu: M. Souček , V. Beran - T. Ločárek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PAVLAS Jiří - LIŠKA Jiří, ŽALOUDEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 14:40
Martin Mužátko

Expert: Vojtěch Škorpík
Tip experta: výhra domácích

Počítky překvapivě doma prohrály a body nebudou brát ani v Měříně.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 12:24

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 11:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 22:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 13:45
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Šebkovice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 11:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 10:51

Tip: výhra domácích