0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby nemělo favorita a tak se rozhodovalo v penalovém rostřelu


Branky


0

Očekávané derby dvou sousedních rivalů  , které vzhledem k tomu, že na podzim nemělo vítěze a skončilo bezbrankovou remízou : Domácí po úvodních dvou jarních kolech odehraných v Blovicích a v Dlouhé Vsi byli bez bodů. další dva zápasy , ten doma s Měčínem a minulý v Měčíně jim vynesl plný měšec bodů . Na domácím hřišti chtěli v prestižním klání tuto sérii prodloužit. Hosté ale byli proti a nepřijeli rozhodně do Chlumčan s úmyslem vrátit se domů bez bodů. Výsledek tyto papírové předpoklady potvrdil a štastnější hosté si odvezli dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tridlička mířil do šibenice, brankář Kašpar byl proti

V prvním poločase se hrál oboustraně rychlý a důrazný fotbal. Ale bohužel bez větších šancí. Domácí měli jedinou, když dalekonosnou střelu Trdličky vyškrábl ze šibenice gólman Kašpar.

Hosté měli po přestávce více ze hry, bezbrankové skóre zůstalo

Ten osvědčil svůj postřeh i ve druhé půli po hlavičce Šimány. Hosté měli v závěru více ze hry, ale prosadit se také nedokázali.

Pokutové kopy skončily skórem 3 : 4

V penaltovém rozstřelu měli více štěstí hosté.

za domácí neproměnili dva nejzkušenější  Petr Trdlička a Libor Milota  , proměnili  Benedikt Tomáš, Šimána pavel a Šmíd Petr

Za hosty  nedal PK  Martin Bešta, proměnili  Martin Tušek,  Jaroslav Stehlík a Marek Formouz



Ohlasy k zápasu



FK ROBSTAV B
Tomáš Benedikt - hrající trenér Přeštic :: První poločas byl hodně vyrovnaný s jednou velkou šancí na obou stranách. Prudkou střelu domácích z hranice velkého vápna výborně vyrazil náš brankář a naše příležitost skončila těsně nad brankou domácích. Ve druhém poločase jsme si vytvořili mírnou převahu, ale nedokázali jsme domácí obranu ničím překvapit. Hlavičku domácích z těsné blízkosti reflexivně vyrazil náš brankář Kašpar a díky tomu skončilo utkání remízou. V penaltovém rozstřelu jsme měli více štěstí. Nejlepší náš hráč: brankář Ondřej Kašpar



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
P. Lösch [-] (90. M. Hůla [-] ) - L. Milota [-] , J. Lenk [-] , P. Šmíd [-] , T. Fleissig [-] - J. Voller [-] , V. Dušek [-] , L. Tomášek [-] (84. L. Jeslínek [-] ) , P. Trdlička [-] - J. Kraus [-] (75. T. Benedikt [-] ) , P. Šimána [-]

FK ROBSTAV B
O. Kašpar [-] - J. Viktora [-] (60. J. Stehlík [-] ) , M. Brada [-] , H. Haimrle [-] , J. Gruszka [-] - M. Bešta [-] , J. Stehlík [-] , T. Benedikt [-] , M. Tušek [-] - O. Urban [-] (87. T. Moravec [-] ) , M. Žíla [-] (82. M. Fornouz [-] )

ŽK: 81. L. Milota , 89. P. Šimána - 61. M. Bešta .
Hráči zápasu: L. Tomášek - O. Kašpar .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.