Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Píšť doma dostala pětku


Branky


22

Litultovice už po pauze vedly o tři branky. Své vedení po pauze ještě o gól navýšily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litultovice vedly o tři branky

Hned v první minutě se domácím zranil brankář Marčák a než sehnali brankáře Lišku, uběhlo skoro čtyřicet minut. Skóre otevřel už ve 4. minutě Doležel, který nadvakrát doklepl do sítě centr Vaculíka, když jeho hlavičku nejdříve vyrazil před sebe domácí brankář, ale na dorážku nohou už neměl sebemenší nárok – 0:1. Po čtvrthodině svým důrazem předčil Vaculík domácího obránce, udělal kličku brankáři a zasunul balon do prázdné kasy – 0:2. Za šest minut bylo s domácími ještě hůř, a to když Haas uklidil do brány centr Doležela, kterého našel dlouhým pasem Šeuer – 0:3. Píšť si vypracovala za první poločas dvě velké šance, ale Karel Moric nevyzrál na litultovického gólmana Toporčáka, a Návrat zatřásl břevnem hostující svatyně.

Litultovice vedení navýšily

I druhý poločas začala hostující družina lépe. Deset minut po pauze střídající Adamčík na hranici velkého vápna  s přispěním teče domácího hráče, pokořil střídajícího brankáře Lišku a ten lovil míč z brány – 0:4. Domácí zaznamenali čestný úspěch v 64. minutě, když přímý kop pověsil do sítě Krop – 1:4. Poté si Píšť vypracovala několik šancí, ale skvěle chytající Toporčák byl proti. Zuby si na něm v samostatném úniku vylámali opět Karel Moric, a po něm Blahut. Když už byl po střele Návrata překonán, tak za místo něj, zachránilo od gólu hosty břevno. Tečku za zápasem udělaly Litultovice pět minut před koncem, když střelu Raschky hokejově tečoval Fiala – 1:5. Zápas se už pak dohrál a Litultovice se po výhře vyšvihly do čela tabulky.     



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Píšť
Martin Rozhon (trenér): Hned v první minutě se nám zranil gólman, a to trochu ovlivnilo zápas. Dalšího jsme sehnali až těsně před poločase, když jsme už prohrávali o tři branky. Těžko se mi zápas ale hodnotí, protože jsme určitě nebyli horší, ale shořeli jsme na proměňování šancí. Dali jsme dvě břevna, a nevyužili tři samostatné nájezdy. Soupeř naopak své šance proměňoval.

TJ Sokol Litultovice
Jan Tengler (kapitán): Hned v úvodu zápasu jsme byli lepším týmem, který si vypracoval spoustu šancí. Podařilo se nám brzo skórovat a téměř po celou dobu zápasu jsme kontrolovali hru. Domácí se poté dostali rovněž ke slušným gólovkám, nicméně náš brankář Toporčák byl fantastickými zákroky proti. Chtěl bych klukům poděkovat za odvedený výkon a domácím za fairplay hru.



Sestavy


TJ Slavia Píšť
R. Marčák [-] (6. M. Pawlenka [-] ) - O. Zug [-] , M. Návrat [-] , A. Zulfijaj [-] (37. P. Liška [-] ) , J. Rzidký [-] , T. Blahut [-] , P. Moric [-] , K. Moric [-] , R. Schreiber [-] , L. Mrva [-] , J. Krop [-]

TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - L. Hlub [-] , O. Doležel [-] (86. A. Balek [-] ) , Š. Šťavík [-] (46. O. Adamčík [-] ) , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] , O. Haas [-] , M. Drápal [-] (82. J. Raschka [-] ) , A. Vaculík [-] (80. J. Čermín [-] ) , J. Tengler [-] , O. Minarčík [-]

ŽK: 56. R. Schreiber - 9. O. Haas , 63. O. Doležel , 66. O. Minarčík .
Hráči zápasu: V. Toporčák .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: HUDEČEK Lukáš - MEIER Milan, VRBA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jan Morisch
Tip experta: výhra hostů

Píšť bez vyloučeného raubíře Palkoviče doma prohraje o tři góly s Litultovicemi.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Litultovice se dokáži semknout a předvést pěkný fotbal, který na Píšt bez Palkoviče bude stačit.

Tip: výhra hostů