M. Tureček 18.
T. Josl 32. (p.)
M. Šrom 75.
3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

17.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulín vyzrál na Hlučín


Branky


18. M. Tureček , 32. T. Josl (p.) , 75. M. Šrom - 12. D. Kraut , 48. M. Foltyn
15

Muži Hulína v prvním jarním domácím zápasu přivítali FC Hlučín. Tomu jsme v srpnu 2018 podlehli nejtěsnějším rozdílem 1:0, když rozhodující branka padla ze standardní situace v předposlední minutě zápasu, zatímco Spartak v zápase neproměnil několik dobrých šancí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlučín do Hulína přijel útočně naladěný a předvedl řadu dobrých výpadů do naší obrany. Hned ve 4. minutě hosté dokázali přetavit náš rohový kop ve vlastní brejk do otevřené obrany, který zakončil nakonec Dominik Kraut střelou, kterou vyrazil nohama brankář Jelínek. I druhou výraznou akci v zápase si přichystali hosté. Znovu Kraut, tentokrát z přímého kopu, vyzkoušel pozornost brankáře Jelínka, který střelu vytáhl od tyče.

Do třetice však Kraut na brankáře Spartaku již vyzrál, a to ve 12. minutě, kdy parádní trefou ze 40 metrů přehodil vysunutého brankáře a trefil se do prázdné brány 0:1.

Netrvalo příliš dlouho a Spartak skóre srovnal. To v 18. minutě vystřihli sérii krátkých přihrávek Josl se Šromem, aby vysunuli do pokutového území Mirka Turečka, který se náramně trefil na zadní tyč branky Hlučína 1:1.

Tureček byl hlavní postavou i další výrazné situace v 31. minutě. To jej hostující obrana v pokutovém území poslala k zemi a kopala se penalta. Pokutový kop náramně proměnil Tomáš Josl a Spartak šel do vedení 2:1!

Povedenou první půli zakončil Spartak šancí z 41. minuty, v níž po Joslově rohovém kopu hlavičkoval těsně mimo branku Martin Vyskočil.

Hlučínu nicméně patřil nástup do druhé půle. Hned v úvodních minutách hosté vytvořili závar v našem pokutovém území, který Spartak ještě odvrátil. Míč se vrátil na kopačky Hlučína a Martin Foltyn trefou k tyči srovnal skóre na 2:2.

Hosté opařený Spartak přehrávali a působili přímočařeji, v 59. minutě ze záklonu hlavičkoval nad branku Kraut. 

Spartak zahrozil v 66. minutě. Ondřejka z přímého kopu trefil jen rukavice brankáře Jakuba Kodeše. 

Před naší brankou to pak hořelo v 68. minutě. Matador a hostující kapitán Petr Žižka prošel do pokutového území, proti střele reflexivně zasáhl Jelínek, míč vyrazil a o chvíli při další střele rovněž brankář Spartaku vyšel ze šance vítězně. Obdobně hosté dobývali naši branku v 70. minutě, ale i tentokrát byl při střelách úspěšnější brankář Spartaku.

Chvíle Spartaku přišla v 76. minutě. Centr Filipa Smrčky při průniku po straně hosté zblokovali na rohový kop. Po něm se do vzduchu zavěsil Michal Šrom a hlavičkou poslal Spartak do vedení 3:2.

Pojistku mohl přidat Spartak v 77. minutě po akci Erika Sedláčka, Filip Smrčka však poslal míč v pádu nad branku. 

Hosté měli velkou šanci naopak v 85. minutě, po němž zakončil z náběhu Jakub Mac, pohotový Jelínek nicméně střelu vyrazil. 

Spartak pojistku nepřidal ani v nervózním závěru, když brankář Kodeš neudržel Ondřejkovu střelu a dobíhající Smrčka byl již na úspěšnou dorážku příliš blízko brankáři. 

Vítězství 3:2 si ale Spartak vzít už nedal, a tak si připsal 3 body.

zdroj:www.spartakhulin.com



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - Trenér Hulína: Získali jsme tři body proti kvalitnímu soupeři. Určitě je to povzbuzení do dalších bojů. Myslím si, že kluci odevzdali na hřišti maximum toho, co mohli. Byly tam situace, kdy jsme mohli vést, ale také prohrávat. Hlučín ukázal svou kvalitu a za ty body, které jsme dnes dokázali získat, jsem velmi rád. Musím pochválit všechny za kolektivní výkon. Kluci zápas chtěli vyhrát a jako tým tak i hráli.




Sestavy


SK Spartak Hulín
P. Jelínek [-] - T. Pospíšil [-] , E. Sedláček [-] , J. Zlámal [-] , D. Kostka [-] , T. Josl [-] (61. F. Smrčka [-] ) , J. Oulehla [-] , M. Vyskočil [-] (78. J. Koláčný [-] ) , M. Šrom [-] (85. V. Rožek [-] ) , V. Ondřejka [-] , M. Tureček [-]

FC Hlučín
J. Kodeš [-] - J. Mac [-] - M. Foltyn [-] , J. Málek [-] - J. Opatřil [-] (84. K. Jančík [-] ) , V. Heinik [-] , D. Kraut [-] , P. Žižka [-] , R. Štefek [-] (46. O. Pyclík [-] ) , T. Dostál [-] , J. Kodeš [-] (46. T. Vengřinek [-] )

ŽK: 35. R. Štefek , 39. D. Kraut , 69. J. Mac , 92. K. Jančík .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: Křepský Michal - RICHTÁR Jaromír, VOLEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Pavel Jeřábek
Tip experta: výhra hostů

Hlučín začal jaro dobře a v Hulíně také vyhraje.

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů