1:2
(0:1)
6. M. Vyskočil
91. T. Josl (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

18.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulín po výhře nad Hlučínem vyloupil i Dolní Benešov


Branky


66. O. Adamík - 6. M. Vyskočil , 91. T. Josl (p.)
16

Nádherné počasí a skvěle připravená hrací plocha vytvořila podmínky k souboji dvou mužstev, která v minulém kole naplno bodovala a toužila po zisku dalších bodů do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům vyšel vstup do zápasu nečekaně dobře. V 6. minutě kopal Josl rohový kop, ve skrumáži před domácí brankou se nejlépe zorientoval Vyskočil a poslal hosty do vedení – 0:1. Další velkou šanci měli hosté v 18. minutě, Šrom našel nádherným centrem nabíhajícího Zlámala, ale jeho hlavička se mezi tyče nevešla. Ve 22. minutě měli domácí šanci na vyrovnání, na přízemní centr Býmy však Novák nedoskočil. Hosté mohli své vedení pojistit ve 33. minutě, Sedláčkem centrovaný míč napálil Šrom, ale brankář Chvěja se překvapit nenechal. Ve 45. minutě pak Ondřejka z přímého kopu branku přestřelil!

se překvapit nenechal. Ve 45. minutě pak Ondřejka z přímého kopu branku přestřelil! Ve 2. poločase hosté na svůj výkon z prvního dějství nenavázali. V 50. minutě měli ještě velkou šanci své vedení zvýšit, ale střela Zlámala z přímého kopu šla těsně vedle pravé tyče. V 52. minutě rozehrál Rubý báječně rohový kop, Haas však měl v koncovce vychýlenou střeleckou mušku. Od vyrovnání zachránila v 57. minutě hosty spojnice břevna a tyče po ukázkové dělovce Adamíka. V 66. minutě se však Adamík z vyrovnávacího gólu radoval, jeho hlavička po centu Strakoše skončila v síti bezmocného Jelínka – 1:1! Další šance už gólem neskončily. V 75. minutě stačil Chvěja vyrazit pumelici Josla na rohový kop. V 82. minutě přestřelil ve stoprocentní šanci Zlámal branku domácích. Gólem neskončila ani střela Šroma v 83. minutě. Zápas tak směřoval k dělbě bodů. Časomíra poskočila na 90. minutu hry a ta byla plně v režii rozhodčích. Zákrok hostujícího obránce na Adamíka neposoudili ani AR 2 ani HR jako penaltový, naopak po protiútoku a pádu hostujícího hráče v pokutovém území domácích se penalta pískala a domácí dostali „kudlu do zad“!!! A k tomu ještě jako bonus viděl Adamík za protesty červenou kartu!!! Nabídnutou šancí Josl v 91. minutě nepohrdnul a z proměněné penalty dal výsledku konečnou podobu – 1:2! Tuto fotbalovou křivdu budou domácí ještě dlouho rozdýchávat, znovu se tak potvrdila známá fotbalová pravda, že penalta je vždy a jenom tehdy, když ji rozhodčí odpíská.

autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Marcel Melecký - trenér Dolního Benešova: V 1. poločase byli hosté výrazně lepší, po změně stran se nám podařilo vyrovnat a k tomu, co se odehrálo v poslední minutě nemám slov. Přál bych si jenom jediné, aby se rozhodčí šel podívat na hráče do naší kabiny, takový zářez si nezasloužili.

SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - trenér Hulína: „Z vítězství mám pochopitelně radost. Myslím si, že jsme měli utkání rozhodnout u v 1. poločase. Bohužel jsme naše další gólové šance neproměnili v góly. Utkání se tak rozhodlo až v závěrečné minutě. Uznávám, že se na nás měla kopat penalta, to se nestalo, a naopak rozhodčí písknul penaltu proti domácím. K tomu mohu dodat jenom tolik, že rozhodčímu do hlavy nevidím.



Sestavy


FC Dolní Benešov
F. Chvěja [-] - J. Býma [-] (46. A. Karčmář [-] ) , M. Pecuch [-] (46. A. Baránek [-] ) , M. Strakoš [-] , O. Haas [-] , J. Novák [-] (67. D. Skroch [-] ) , T. Gebauer [-] , O. Adamík [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , F. Labuda [-]

SK Spartak Hulín
P. Jelínek [-] - E. Sedláček [-] (46. M. Tureček [-] ) , J. Zlámal [-] , T. Josl [-] , J. Oulehla [-] , M. Vyskočil [-] (72. J. Koláčný [-] ) , M. Šrom [-] , V. Ondřejka [-] , T. Pospíšil [-] , D. Kostka [-] , F. Smrčka [-] (85. M. Minář [-] )

ŽK: 42. M. Strakoš , 62. P. Rubý , 90. T. Moravec - 38. M. Vyskočil , 71. T. Pospíšil . ČK: 90. O. Adamík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Ogrodník Vlastimil - ZAORAL Vít, MAYER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že Hulín naváže na vítězství proti Hlučínu a vyhraje i v Benešově.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza