3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2019 15:00

21.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulín porazil Vrchovinu


Branky


14

Na Velký pátek přicestoval na Spartak soupeř z nejbližšího tabulkového pásma, s nímž se tak hrálo o velmi důležité body. Trenér Lehkoživ se mohl v zápase spolehnout na kompletní soupisku, v brance tentokrát dostal příležitost Marek Machalický.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání bylo nervozní od první minuty, vědomí důležitosti zápasu svazovalo nohy oběma týmům. K brance se osmělili jako první hosté. V 8. minutě zahráli standardní situaci, prudká kolmice prošla na Kamila Skalníka, který se ve skluzu snažil usměrnit míč podél vybíhajícího Machalického, ten však pohotově zasáhl a míč srazil na roh. I další smělejší akce byla v podání Vrchoviny, když v 12. minutě jen nad bránu zakončil Matulka. Do třetice Vrchovina zahrozila v 23. minutě, se střelou Zbytovského si však poradil Machalický.

Spartak přišel ke slovu v 24. minutě. Po rohovém kopu hlavičkoval nad bránu Filip Smrčka. V 25. minutě jedovatou střelou nad bránu zakončil svou akci Václav Ondřejka. 

Největší příležitost v těchto chvílích si nachystal Spartak na 26. minutu. Svého obránce se v pokutovém území zbavil Filip Smrčka, předložil míč před bránu, kam naběhl Erik Sedláček, míč však nedokázal protlačit přes brankáře Šmídu do branky. 

V 29. minutě prošel obranou Michal Šrom, jeho střelu zblokovala hostující obrana, odražený míč sice zachytil Erik Sedláček, nicméně i jeho střelu obrana Vrchoviny zblokovala. 

Další šance přišly se závěrem první půle – v 40. minutě se uvolnil Michal Šrom, po zemi poslal centr před bránu, kde jej minulo několik nabíhajících hráčů, až nakonec Jiří Oulehla vyslal míč na branku, střelu však brankář Šmída zlikvidoval.

Nebezpečně v 43. minutě vypadal průnik hostujícího Tomáše Duby do pokutového území. Ten přihrávkou našel před brankou spoluhráče Batulku, kterého však naše obrana dokázala ubránit. 

První půle tak skončila bez branek.

Druhá půle začala v obdobném duchu, byť opticky ze hry měl více Spartak. Ten zahrozil v 51. minutě standardkou Tomáše Josla, jehož poklidná střela skončila u golmana Šmídy. Na druhé straně v 55. minutě slabě hlavičkoval Zbytovský, se střelou neměl Machalický problém. Obdobně taktéž skončil na druhé straně průnik Josla do pokutového území, centrovaný míč nepřesnou hlavičkou zakončil Oulehla nad branku. 

V 68. minutě nicméně už to vyšlo. Jirka Oulehla důrazně potáhl míč do pokutového území, vyslal centr po zemi a nabíhající Michal Šrom propálil vše, co mu stálo v cestě 1:0.

Veseleji mohlo být v 71. minutě. Martin Vyskočil na půlce získal míč, Michal Šrom přetlačil svého obránce a jím stíhán postupoval na branku. Vyběhnutého brankáře Šmídu však svou střelou nepřekonal, sražený míč skončil jen na rohovém kopu.

O další tři minuty později to však bylo jinak. Michal Šrom v 74. minutě vysunul Michala Mináře, který se trefil přesně k tyči 2:0.

Ještě veselejší to mohlo být v 77. minutě, kdy Šmída jen vyrazil jedovatou střelu Jaroslava Zlámala a dorážející Jirka Oulehla dorazil do prázdné brány – pro ofsajd však branka uznána nebyla.

Na drama bylo zaděláno v následující minutě. Hosté v 78. minutě vyvezli ukázkovým brejkem míč a celou dobu nabíhající Švanda dostal míč a v situaci proti Machalickému nezaváhal a snížil na 2:1.

Spartak si nicméně vzít vítězství nenechal, v 84. minutě Tomáš Josl vyvezl míč, vysunul Michala Mináře a ten podruhé v zápase nezaváhal 3:1.
S tím také zápas skončil.

zdroj: www.spartakhulin.com



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - Trenér Hulína: Jsem rád, že jsme zvládli jedno z klíčových utkání. Na klucích byla v první půli vidět nervozita z toho neudělat chybu. Druhý poločas se to uklidnilo, začali jsme více pracovat s balónem, začali jsme se dostávat do šancí. Dali jsme pěkné góly, i když škoda, že jsme si zase po naší hloupé chybě nechali dát branku na 2:1 a zápas se zdramatizoval. Příští týden nás čeká další důležitý zápas v Rýmařově, takže zase se v něm budeme muset pokusit udržet s pásmem našich nejbližších soupeřů.




Sestavy


SK Spartak Hulín
M. Machalický [-] - D. Kostka [-] , E. Sedláček [-] (86. J. Koláčný [-] ) , M. Tureček [-] (66. M. Minář [-] ) , F. Smrčka [-] (60. J. Zlámal [-] ) , J. Oulehla [-] , M. Vyskočil [-] , M. Šrom [-] , V. Ondřejka [-] , T. Pospíšil [-] , T. Josl [-]

SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - J. Batelka [-] , J. Vašíček [-] , O. Vícha [-] - L. Michal [-] (74. P. Duda [-] ) , R. Matulka [-] , L. Zbytovský [-] , K. Skalník [-] , M. Svoboda [-] (85. D. Bača [-] ) - M. Skalník [-] (63. J. Švanda [-] ) , T. Duba [-]

ŽK: 91. J. Zlámal - 19. K. Skalník , 73. L. Michal .
Počet diváků: 151. Rozhodčí: Černoevič Alexandr - DORUŠÁK Petr, MIKESKA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Tohle bude zajímavý zápas, ve kterém nemám favorita.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů