T. Duba 24. (p.)
1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2019 17:00

22.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšeň se vrátila do čela


Branky


24. T. Duba (p.) - 62. T. Machálek
12

V rámci 22. kola FORTUNA MSFL přivítala domácí Vrchovina na svém hřišti netradičně již v pátek favorita, ambiciózní SK Líšeň. Před velmi slušnou diváckou kulisou se hrál velmi atraktivní fotbal. Oba celky svá poslední utkání prohráli a tak měli co napravovat. Navíc Vrchovina měla Líšni vracet podzimní prohru 0:3. Trenéru Zemanovi chyběli dva hráči kvůli zdravotním komplikacím Smetana a Vopršal. Zvláštního přivítání se od fanoušků dočkal Jan Vítek, který v N.Městě odchytal 6 divizních sezon.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod páteční předehrávky byl z obou stran opatrný, nikdo z aktérů nechtěl udělat žádnou chybu, to ukončila situace z 24. minuty. Hostující Fall ve vlastním vápně nešikovně fauloval Batelku a Duba poslal z pokutového kopu Nové Město n/Mor. do vedení - 1:0. V průběhu první půle měli domácí borci mírně navrch, za zmínku stála střela hostujícího Vašíčka, ale další branku však už diváci neviděli.

Po změně stran Líšeň znatelně přidala a postupně dostávala domácí celek pod tlak. V 62. minutě přilétl centrovaný míč před Šmídovu svatyni, po souboji se odrazil k volnému Machálkovi, který z hraniční ofsajdové pozice vyrovnal - 1:1.

Obrat mohl o tři minuty později zařídit Krška, ale po pěkné kombinaci střílel příliš zbrkle. V 70. minutě se na hranici velkého čtverce zjevil ve velké příležitosti střídající Zbytovský, jehož našel zleva kapitán Michal, ale balon mu sjel z nohy. Na druhé straně hrozil opět Krška, ale zakončil chabou střelou. Ve velké příležitosti se osm minut před závěrečným hvizdem objevil střídající Smejkal, ale levačkou z úrovně penalty zakončil metr vedle braky Vrchoviny. Dvě minuty před koncem zápasu se skvělým zákrokem po pumelici Kršky prezentoval šmída, těsně před tím zase Vícha odblokoval Smejkala. V závěru zápasu došlo k potičce mezi Vašíčkem a trenérem Machálkem, ale sudí to řešil ŽK a domluvou. N.Město obralo favorita o dva body, ale přesto se Líšeň vrátila po remíze do čela tabulky MSFL, když Kroměříž nečekaně klopýtla doma s Petřkovicemi. Soutěž bude zřejmě zajímavá až do konce na obou pólech tabulky.

 

zdroj: www.sfkvrchovina.com



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě
Richard Zeman - trenér Vrchoviny: Remízu beru jako vítězství. Líšeň považuji za nejsilnější tým soutěže a tak bod je pro nás úspěch. Ve druhé půli jsme se dostali pod tlak. Soupeř zjednodušil hru, míče nenakopával, ale kombinoval dobře po zemi, zejména na levé straně. Vytvořil si řadu příležitostí, kdy nás zachránil brankář Šmída. Už jsme přestávali stačit v běžeckých soubojích, které nám braly sílu. Nejvíce mne to překvapuje u hráčů s ligovou smlouvou, kteří by měli mít fyzickou kondici lepší. Ale mohli jsme i vyhrát, když zhruba dvacet minut před koncem připravil Michal Skalník šanci Zbytovskému, jemuž však střela nesedla. Ale opakuji, že bod je pro nás opravdu cenný.

SK Líšeň
Miloslav Machálek - Trenér SK Líšeň: Jednoznačně považuji zápas za další ztrátu. Tohle utkání jsme měli vyhrát. Po inkasované brance jsme se začali utápět v beznaději. Přispělo k tomu i menší hřiště a agresivita soupeře. S druhou půlí jsem už byl spokojený. Začali jsme víc běhat, což se projevilo v tom, že soupeř nám nestačil. Odpadl po kondiční stránce a tak jsme měli šance na další góly. Ale opět se ukázalo, jak nám chybí další útočník. Tím nemyslím jen Přichystala, jenž odešel do Zbrojovky, ale i zraněného Filu.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - J. Batelka [-] , J. Vašíček [-] , O. Vícha [-] , P. Duda [-] (65. L. Zbytovský [-] ) - L. Michal [-] (74. L. Wolker [-] ) , R. Matulka [-] (82. D. Bača [-] ) , K. Skalník [-] , M. Svoboda [-] - M. Skalník [-] , T. Duba [-]

SK Líšeň
J. Vítek [-] - P. Demeter [-] , L. Fall [-] , . Reteno [-] (68. M. Rolinek [-] ) , T. Šperka [-] , T. Machálek [-] , J. Hlavica [-] , D. Krška [-] , V. Minařík [-] , P. Vavřík [-] (68. T. Smejkal [-] ) , M. Bednář [-]

ŽK: 29. J. Batelka , 34. O. Vícha , 90. J. Vašíček , 90. P. Šmída - 66. P. Vavřík , 89. M. Rolinek , 90. V. Minařík .
Počet diváků: 385. Rozhodčí: Machač Lukáš - MAYER Jan, LÍKAŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Líšeň už by se měla chytit, ale ve Vrchovině to bude mít těžké, tipuji remízu.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra hostů