J. Býma 18.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 16:00

22.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bitvu sousedů v tabulce vyhráli domácí


Branky


18. J. Býma
14

Moravskoslezská fotbalová liga je v polovině jarních odvet. Los 22. kola poslal do vzájemného souboje dva sousedy v tabulce. Utkání tak dostalo visačku souboje o „šest“ bodů! Hosté navíc prahli po odvetě domácí, podzimní porážky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v úvodu kopali ve 2. minutě z výhodné pozice přímý kop, ale Jasenský minul cíl! V 8. minutě ho napodobil domácí Rubý, jeho táhlou střelu srazil hostující obránce na rohový kop. V 10. minutě se prokličkoval mezi hostujícími obránci znovu Rubý, byl zastaven jenom za cenu nedovoleného zákroku, po kterém se pískal pokutový kop. Míč si na značku postavil domácí kanonýr Labuda, právě ten, který dal na podzim v Otrokovicích všechny 4 góly, ale svou pověst dnes neuvěřitelnou minelou nepotvrdil…. O tom, jak umí vystřelit však přesvědčil nádhernou střelou v 15. minutě, ale ta trefila jenom boční síť levé šibenice! V 18. minutě se však domácí radovali z vedoucího gólu. Po rohovém kopu Strakoše, hlavičce Moravce, střele Adamíka napálil odražený míč do branky hostů nekompromisně Býma – 1:0! Domácí mohli svoje vedení pojistit ve 23. minutě, ale střelu Býmy udržel brankář Semanko na své hrudi. Po půlhodině se obraz hry začal postupně měnit. Vyrovnání měli hosté na kopačkách ve 31. minutě, Hladík poslal do gólovky Mlýnka, ale Chvěja mu fantastickým zákrokem sebral balón přímo z kopačky! Gólem neskončila ani pohotová hlavička Labudy ve 34. minutě, ani střela hostujícího Bahounka ve 38. minutě.

Druhý poločas patřil překvapivě hostům! Domácí sice ve 49. minutě promarnili gólovou šanci po akci Strakoše s Labudou se Adamík mezi tyče netrefil. Pak však převzali iniciativu hosté. V 56. minutě zradila po rohovém kopu střelecká muška Bahounka. V 60. minutě nedokázal Bahounek přetavit nádherný centr Smékala ve vyrovnávací gól…. V 68. minutě pak Chvěja nevídaným zákrokem udržel čisté konto po dělovce Koňaříka. V závěrečné čtvrthodince tlak hostů pozvolna ochaboval, domácím se podařilo hru rozkouskovat a taktickou hrou udržet svoje vedení až do závěrečného hvizdu. Hostům se odveta za podzimní porážku nepodařila, domácí naopak svým vítězstvím odskočili z nebezpečného pásma dolní poloviny tabulky a posunuli se do vyrovnaného středu.

autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Marcel Melecký - trenér Dolního Benešova: První půlhodina utkání byla z naší strany suprová, nedali jsme sice penaltu, ale přišel následně vedoucí gól. Vytvořili jsme si ještě další šance, ale už bez gólového efektu. Závěr prvního poločasu a bohužel taky celý druhý poločas patřil hostům. Nám se hra vůbec nedařila, soupeř nás přehrával ve všem, naše hra byla neurovnaná, kluci asi neunesli tíhu zodpovědnosti. Ale jak to bývá, minule jsme hráli v Petřkovicích výborně a nevyhráli, dnes jsme nehráli dobře, ale nakonec uhájili vítězství. I takový je někdy fotbal.

FC Zlínsko
Michal Hubník - trenér Otrokovic: Byl to zápas dvou různých poločasů. Domácí byli v 1. poločase lepší, hráli agresivně, těžili z dobrých standardek díky vysokým hráčům, dostávali nás pod tlak a výsledkem byl i jejich vedoucí gól. Druhý poločas byl naprosto jiný, hráli jsme po zemi, zrychlili jsme práci s balónem, ale před finální práce před brankou domácích byla katastrofální a na tom jsme vlastně dnes vyhořeli. Kdyby to bylo jinak, tak jsme mohli dát minimálně tři nebo čtyři góly, ale nedali jsme ani jeden.



Sestavy


FC Dolní Benešov
F. Chvěja [-] - J. Romaněnko [-] , A. Karčmář [-] , M. Strakoš [-] (57. M. Pecuch [-] ) , J. Býma [-] (73. A. Baránek [-] ) , F. Labuda [-] , M. Blahuta [-] (89. D. Skroch [-] ) , O. Adamík [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , O. Haas [-]

FC Zlínsko
J. Semanko [-] - J. Buchlovský [-] , T. Mlýnek [-] , F. Přikryl [-] , J. Kiška [-] (72. M. Vašulka [-] ) , J. Hladík [-] , A. Bahounek [-] (63. M. Telnar [-] ) , A. Jasenský [-] , R. Smékal [-] , J. Koňařík [-] , F. Markovič [-]

ŽK: 84. F. Labuda - 39. F. Přikryl , 45. J. Kiška , 87. J. Semanko , 89. R. Smékal .
Počet diváků: 96. Rozhodčí: Líkař Petr - ČERNOEVIČ Alexandr, MAREK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Otrokovicím se nedaří a body nedovezou ani z Dolního Benešova.

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích