1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2019 16:30

30.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brod s Hlučínem se rozešli po bodu


Branky


8

Utkání mezi Uherským Brodem a Hlučínem skončilo po devadesáti minutách 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase tento souboj mnoho fotbalové krásy nenabídl. Mírně navrch měli fotbalísté domácího Uherského Brodu, kteří se dostali vícekrát do zakončení, avšak často jejich pokusy mířili mimo hlučínskou branku, kterou hájil brankář Kolenko. K vidění bylo v prvomájovém střetnutí mnoho nepřesností a nedovolených zákroků. Největší šanci měl domácí Šimon Chwaszcz, ale ve vyložené šanci minul. Branku tak diváci, kteří si našli cestu na uherskobrodský stadion na svátek práce v prvním poločase neviděli.

Oba týmy trápi marodka a tak nastoupili v tomto utkání v hodně okleštěné sestavě. Hostujícímu celku se navíc ještě při rozcvičce zranil zkušený obránce Petr Žižka. I přesto se Hlučín dokázal dostat do vedení. V šestašedesáté minutě se dokázal prosadit Jaroslav Málek, který při absenci Dominika Krauta táhne ofenzivu hlučínského celku. Byl to pro něj již sedmý gól v sezoně, čímž dosud nejlepšího střelce Hlučína Krauta dorovnal. Jenže Hlučínu vydrželo vedení pouhých deset minut. V šestasedmdesáté minutě se trefil domácí Martin Malenovský a touto brankou vystřelil Uherskému Brodu důležitý bod v cestě za záchranou. V závěrečné čtvrt hodince se hrál otevřený fotbal, ale ani jeden z týmů nedokázal strhnou vedení na svoji stranu a tak se rozešli remízou 1:1.  Takzvaný anglický týden zakončí Hlučín domácím zápasem s Uničovem. Uherský Brod se představí na půdě posledního Valašského Meziříčí, kde by měl získat povinné tři body.



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Martin Onda - Trenér Uherského Brodu: Soupeři jsou v Moravskoslezské lize kvalitní a chybělo nám mnoho hráčů. Odvedli jsme dobrý výkon a minimálně bod jsme si zasloužili. Každý bod je pro nás důležitý. Pokud vyhrajeme ve Valašském Meziříčí, tak si myslím, že můžeme být v klidu.




Sestavy


ČSK Uherský Brod
J. Dostál [-] - M. Vrága [-] , M. Kúdela [-] (78. M. Pochylý [-] ) , L. Nevařil [-] , M. David [-] - M. Malenovský [-] , M. Mančík [-] , T. Ťok [-] , E. Hradil [-] (64. V. Dolina [-] ) - R. Josefík [-] (46. F. Hruboš [-] ) , Š. Chwaszcz [-]

FC Hlučín
O. Kolenko [-] - T. Vengřinek [-] - J. Málek [-] , M. Foltyn [-] - J. Mac [-] , V. Heinik [-] , K. Hudeczek [-] , T. Dostál [-] , C. De [-] , J. Opatřil [-] (65. J. Massaniec [-] ) , M. Krejčí [-] (88. J. Kodeš [-] )

ŽK: 31. M. Kúdela , 63. J. Dostál , 63. M. David , 78. T. Ťok , 84. V. Dolina - 2. C. De , 71. V. Heinik .
Počet diváků: 292. Rozhodčí: Mikyska Jan - ZAORAL Vít, OGRODNÍK Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Hlučín je favoritem, ale bude to mít v Brodě těžké a uhraje jen bod.

Tip: remíza