0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2019 16:30

30.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž opět vede MSFL


Branky


8

Díky brance Jana Silného a těsné výhře v Rýmařově se Kroměříž vrátila do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na středeční první máj přišla předehrávka posledního kola MSFL. Hanáci cestovali na půdu záchranářskými starostmi sužovaného Rýmařova. V brance dostal příležitost Toman a hned se prezentoval čistým kontem. Hanáci byli v zápasei lepším celkem a po zásluze si odvezli tři body.

V první půli si Hanáci kombinační hrou připravili před brankou domácích několik zajímavých situací, ale nějakou dobu jim chybělo pohotovější, důraznější či přesnější zakončení. Nejblíže gólu byl Silný, který se po chytře zahraném autu Oklešťka dostal sám před brankáře, ale na dlouhou nohu dával nad. Na druhé straně se dvěma pohotovými zákroky předvedl brankář Toman, který sice neměl moc práce, ale při  střelách domácích směřujících mezi tyče předvedl dobré zákroky. Do šaten k poločasové přestávce nakonec odcházeli spokojenější hosté, které poslal ve 41.minutě do vedení Jan Silný, jenž prostřelil Kameníka.  

Ve druhé půli se domácí snažili hrát více dopředu a Hanákům se otvíral prostor pro rychlé kontry. Ani jeden z nich nedotáhli do gólového zakončení, přičemž šance na to byly, ale podobně jako v první půli tomu chyběla větší koncentrace či jednodušší a účelnější řešení. Neujal se únik Silného po souhře s Kovářem ani hlavička z výborné pozice po rohovém kopu. Na druhou stranu Hanáci drželi domácí v potřebné vzdálenosti od své branky a také díky tomu si odvážejí tři body. Hanácká Slavia  tak využila prohry Líšně doma s Petřkovicemi 1:2 a vrátila se do čela. Rýmařov naopak ztratil v souboji o záchranu.

zdroj: www.hanackaslavia.cz



Ohlasy k zápasu


SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik - Trenér Rýmařova: Věděli jsme, že Kroměříž bude velice kvalitní soupeř, což se projevilo. Měli více ze hry hlavně v prvním poločase, kdy si vytvořili mnoho šancí. Ve druhém poločase jsme se dostali více na míč, ale žádnou vyloženou šanci si nevytvořili.




Sestavy


SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - T. Němec [-] (57. J. Furik [-] ) , J. Kolísek [-] , D. Hleba [-] (76. M. Kováč [-] ) , D. Furik [-] , N. Tilkeridis [-] , K. Kocúr [-] , D. Dydowicz [-] , L. Kundrátek [-] , P. Kundrátek [-] (86. R. Doležel [-] ) , T. Šupák [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
D. Toman [-] - T. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] , D. Šmerda [-] , P. Zavadil [-] - T. Okleštěk [-] (88. V. Marchuk [-] ) , M. Moravec [-] (75. D. Krhut [-] ) , M. Cupák [-] , L. Motal [-] - J. Silný [-] , M. Kovář [-] (91. A. Dvořák [-] )

ŽK: 87. J. Silný .
Počet diváků: 235. Rozhodčí: GASNÁREK Michal - TOMANEC Josef, MAREK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra hostů

Kroměříž se bude chtít vrátit do čela a těžký zápas v Rýmařově zvládne za tři body.

Tip: výhra hostů