1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2019 18:00

24.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž remizovala s Vyškovem


Branky


13

V páteční podvečer se za příjemného počasí na vynikajícím trávníku hrálo utkání dvou celků ze silné první pětky tabulky. Oba týmy vedou bývalí kvalitní a poctiví prvoligový fotbalisté a na hřišti byl k vidění velmi dobrý třetiligový fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyškov začal velmi dobře, zatlačil domácí na svou polovinu a hrál rychlý agresivní fotbal se snahou o zakončení. Prudkou střelu Sečkáře z 5.minuty s námahou vyrážel Jícha, který pak čelil dalším dvěma prudkým střelám zpoza šestnáctky, které šly vedle. Hosté také zahrávali několik standardních situací, ale bez vážnějšího ohrožení domácí branky. Domácí se rozjížděli pomaleji a navíc jejich rozehrávku notně komplikoval vysoký presink hráčů Vyškova. Až ve 14.minutě se dostal k zakončení Silný, jehož křížnou ránu z 20 metrů musel u tyče vyrážet pozorný Šustr. To už se hra více vyrovnávala a domácí se stále častěji objevovali na půli Vyškova. A ve 25.minutě jim vyšla krásná akce, když Cupák zrychlil s míčem a přesnou kolmou přihrávkou do vápna našel Kováře, který ač tísněn sám před Šustrem nezaváhal. Vedení 1:0, ale Hanákům nevydrželo dlouho. Ve 30.minutě ještě velmi dobře zasáhl Jícha proti střele k tyči, ale o minutu později domácí obrana zahrála možná zbytečně míč do zámezí a na velmi dobře zahraný rohový kop si naskočil Jeřábek, který hlavou vyrovnal na 1:1. Vrátit domácím vedení mohl Silný, který si v rychlosti dobře zpracoval míč po parádním pasu za obranu od Zavadila, ale Silnému ve finálním okamžiku před Šustrem střela nesedla a zblízka jej nepřekonal. Na druhé straně Jícha výborným zákrokem vyrazil střelu Sečkáře z trestného kopu. A krátce nato zatáhl míč po pravé straně domácí Moravec, jehož přízemní centr trefil z jedné Silný jen těsně vedle.     

V 55.minutě předvedl výborný zákrok brankář Jícha, který reflexivně vyrazil zakončení Sečkáře, jenž na první tyči po centru nepříjemně tečoval míč. Dá se říct, že od tohoto momentu převzali iniciativu domácí, kteří zápas opanovali až do jeho samého závěru. Na branku Vyškova se valilo hodně akcí a standardních situací. V 58.minutě vznikl před Šustrem velký závar, ale hosté nakonec odvrátili míč do bezpečí. V 69.minutě rozehráli domácí chytře standardní situaci, prudkou střelu vyrazil Šustr se štěstím do břevna, ale odražený míč uklidl do sítě Matoušek, jenže rozhodčí branku neuznali pro odmávaný ofsajd. Po velmi pěkné akci se pak v 80.minutě uvnitř vápna dostal míč ke Kovářovi, jehož prudkou ránu k přední tyči vyrazil pohotový Šustr. Při další střele podruhé v zápase pomohlo Šustrovi břevno. Další šance po závarech nevyřešili Marchuk, Cupák ani Matoušek se Silným. V 86.minutě se nádherný centr Jelečka snesl do vápna k Motalovi, ale domácí středopolař míč netrefil a bylo po šanci.  Motal se pak dostal v nadstaveném čase k prudké hlavičce z dobré pozice, ale míč putoval těsně vedle branky.

Utkání tak skončilo remízou, oba celky zaslouží pochvalu za aktivní hru, jen zásluhou výborného výkonu obou brankářů a možná také smůly domácích nepadlo více než dvě branky. Speciální poděkování patří divákům obou celků za hlasitou podporu, protože díky sportovnímu povzbuzování se hrálo ve výborné atmosféře.   

zdroj: www.hanackaslavia.cz



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér Kroměříže: Ve druhém poločase jsme byli lepším týmem a kvůli tomu nás tento remízový výsledek mrzí. Měli jsme hodně šancí, ale bohužel jsme už další neproměnili. Oproti prvnímu poločasu jsme se zlepšili. Je to škoda.




Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
F. Jícha [-] - T. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] , P. Zavadil [-] - M. Cupák [-] , M. Moravec [-] (62. V. Marchuk [-] ) , L. Motal [-] , T. Okleštěk [-] - D. Krhut [-] , M. Kovář [-] , J. Silný [-]

MFK Vyškov
M. Šustr [-] - V. Novotný [-] , M. Sečkář [-] (82. M. Hirsch [-] ) , F. Djaleu [-] , J. Krejčí [-] - L. Lahodný [-] , M. Vintr [-] , D. Němeček [-] , M. Matocha [-] (87. . Ayissi [-] ) , M. Jeřábek [-] - J. George [-] (60. T. Langer [-] )

Počet diváků: 323. Rozhodčí: Křepský Michal - RICHTÁR Jaromír, MIKESKA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Hodně zajímavý souboj, který by nejspíš měli zvládnout domácí.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích