P. Malata 33. (p.)
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

18.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ve šlágru kola se radovali hosté


Branky


33. P. Malata (p.) - 20. J. Huška , 54. D. Štrombach , 56. M. Ordoš
19

Blansko v Rosicích udeřilo po přestávce a zvýšilo svůj náskok v čele tabulky na nedostižných třináct bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

V 7. Minutě zahrával přímý kop domácí Černý, Trtílek prodloužil hlavou centr před branku a Drbalova hlavička z hranice brankoviště branku minula. Ve 20. minutě po rohu zahrávaném hostujícím Bednářem prošel míč podél celé branky Slovanu až na zadní tyč k Huškovi, který vstřelil první branku zápasu – 0:1. Ve 26. minutě po přímém kopu Bednáře z 30 metrů vytěsnil Zádrapa mimo branku míč mířící k její pravé tyči. Po půl hodině hry zahrával přímý kop z Malata, míč prošel zdí k Drbalovi a jeho střela zasáhla ruku blanenského Bednáře. Z nařízené penalty srovnal skóre utkání Malata – 1:1. Ve 37. Minutě se po přímém kopu domácích zahraném Černým se odražený míč dostal k Drbalovi a jeho střela trefila na brankové čáře vracejícího se Sedla, který zaskočil za již překonaného Záleského. Ve 45. minutě vylekal Zádrapu střelou z třiceti metrů Ordoš, domácí brankář míč mířící do horního levého rohu branky vytěsnil na břevno.

Hosté po pauze rozhodli

Ve 47. minutě přehodil Malata míč za obranu hostí Selingerovi, jeho oblouček však přeletěl jak brankáře, tak i branku hostí. V 51. vysunul Kugler z vlastní poloviny Malatu, ten si navedl míč před a jeho střela proletěla těsně nad břevnem branky. V 54. minutě odcentroval z pravé strany Sedlo, na míč letící k zadní tyči špatně zareagovali Zádrapa s Černým a nabíhající Štrombach tvrdou střelou k tyči vrátil hostům vedení – 1:2. Pojistku přidali hosté v 56. minutě, kdy po přihrávce Ordoše ze středu hřiště přihrál z pravé strany před branku Slovanu Přerovský, nabíhající Bednář přenechal míč za ním běžícímu Ordošovi a ten přízemní střelou přesně k tyči zvýšil vedení Blanska – 1:3. Po tomto stavu již hosté spíše kontrolovali průběh zápasu. Přesto si domácí vypracovali několik příležitostí. Vstřelit alespoň kontaktní branku se však Slovanu již nepodařilo.

 

Rosice jedou v dalšám kole do Humpolce. Blansko hraje doma se Starou Říší.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Rosice
Michal Kugler (trenér): Škoda první branky v naší sítí. Věděli jsme, jak hosté hrají standardní situace. První poločas byl z naší strany dobrý. Ve druhém jsem dostali dvě hloupé branky, což nakonec rozhodlo.

FK Blansko
Zbyněk Zbořil (trenér): Mohli jsme vedení pojistit. To se nestalo a domácí srovnali z penalty. Po pauze jsme dali dvě branky, ale utkání jsme nedohráli v pohodě. Domácí extrémně bojovali o každý míč.



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - J. Trtílek [-] (74. J. Obůrka [-] ) , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] , P. Malata [-] (65. R. Chyla [-] ) , D. Pazourek [-] (65. D. Moučka [-] ) , J. Černý [-] , M. Kugler [-] , P. Novák [-] , M. Kršák [-] , T. Zezula [-]

FK Blansko
D. Záleský [-] - D. Štrombach [-] , D. Přerovský [-] (60. M. Traore [-] ) , D. Bednář [-] , R. Buchta [-] , J. Tulaydan [-] (60. D. Urbančok [-] ) , J. Minx [-] , O. Paděra [-] , M. Ordoš [-] (78. O. Jakubov [-] ) , J. Huška [-] , M. Sedlo [-]

ŽK: 41. P. Malata , 87. P. Novák - 32. D. Bednář , 37. R. Buchta , 85. J. Huška , 87. J. Minx , 90. D. Záleský .
Hráči zápasu: P. Drbal - M. Sedlo .
Počet diváků: 360. Rozhodčí: DUDEK Matěj - MANKOVECKÝ Tomáš, ŽUROVEC David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Tadeáš Zezula
Tip experta: výhra domácích

1:0 - Blansko je jasný favorit celé soutěže, nicméně hrajeme doma, kde chceme porazit kohokoliv.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů