Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 16:30

17.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Rakovníka v Braškově zaváhala


Branky


11

Postupová příčka, na níž stojí rezerva SK Rakovník se pomalu viklá. Mnoho na tom nezměnil ani nedělní výjezd do Braškova, který zaujímá mísot uprostřed tabulky nad Lány.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřeno v 6. minutě

Od začátku zápasu byl k vidění vyrovnaný fotbal mezi vápny. Braškov hrál jednoduchý fotbal, nakopávané míče mířily na urostlého Jaroše. Rezerva SKR to zkoušela po zemi, ale ne vždy našel míč adresáta. Na stadion si našlo cestu jen minimum fotbalových příznivců, ti se ale dočkali branky hned v 6. minutě. Z pravé strany se uvolnil Bednář a poslal míč do vápna. Rakovnický stoper Fojtík chytře vystoupil a požadoval odmávání ofsajdu. Míč nalezl Jaroše, který situaci dohrál a jelikož praporek pomezního sudí zůstal dole, domácí se šli radovat - 1:0.

 

Po inkasované brance rezerva nepředváděla nic vábného, ale dokázala vyrovnat. Po přímáku Weise se míč napodruhé odrazil ke Krupičkovi, který trefil technicky míč do pravého horního rohu - 1:1. Bylo vyrovnáno a byli to stále domácí, kteří byť nehráli extra pohledný fotbal, hráli jednoduše a to přinášelo ovoce. Rakovnická hra postrádala myšlenku a hosté zapomínali na základní fotbalové prvky. Ve 28. minutě si domácí vzali své vedení zpět po rohovém kopu, když ve vápně dostal až příliš prostoru exkladenský Štoncner a hlavičkou mezi penaltou a malým vápnem nedal Peškovi šanci - 2:1.

 

S Rakovníkem to mohlo být ještě horší, po brejkové situaci byl na zadní tyči nikým neatakovaný Bednář, jehož pokus vyhlavičkoval z brankové čáry Devera. Kulatý nesmysl ale mířil pouze na penaltu ke kapitánovi Přichystalovi, který měl na noze gólovku. Nikým nehlídaný ale branku vysoko přestřelil. Rakovník měl na vyrovnání jen pološance, střely Spala a Holuba byly zblokovány. Po půl hodině hry zahrávala rezerva rohový kop, ze kterého šel do brejku soupeř. Na konci této rychlé a jednoduché akce byl Štoncner, který běžel až z vlastního vápna, nikdo z hostí jej nebyl schopen obsadit a vrátit se s ním. Braškovský fotbalista tak byl sám před Peškem, kterého prostřelil - 3:1. Zbytek poločasu se pouze dohrával, a tak si svěřenci Zdeňka Weise měli v kabině co vysvětlovat.

 

 

Rakovník se vzchopil, ale nestačilo to

Do druhého poločasu jakoby vběhl na trávník jiný tým z Rakovníka. Trenér přeskupil řady a výsledkem byla daleko lepší hra. Hned v samém úvodu si béčko SKR vytvořilo tlak, ze kterého mělo šance. Střelu Spala na hranici šestnáctky vytlačil konečky prstů na roh Kohout. Do jeho šestnáctky létaly nebezpečné centry, braškovský brankář ale působil jistě. Domácí defenziva přežila enormní nápor hostí a hra se srovnala. Pořád to byl ale Rakovník, který měl více ze hry, avšak jen po vápno.

 

Největší šancí Braškova byla střela Hody, ke kterému se ve vápně odrazil míč. Domácí fotbalista ale jen o kousek minul vzdálenější tyč. Rakovník šel za vyrovnáním, Krupička nasadil housle bránícímu hráči, ale na poslední chvíli byl zblokován. Rezerva měla i další náznaky, nebylo jí ale přáno. Jelínek se dobře prodral k centorvanému míči ze strany, ale zařízení minul. Kontaktní branka přišla až dvě minuty před koncem, kdy vyjel z pozice stopera Weis a chytrou uličkou našel Spala, který vykřesal naději a potrestal tak chvilkový výpadek hostující defenzivy - 3:2. Čas ale plynul a na více než na korigující gól se hosté nezmohli. Byť odehráli dobrý druhý poločas, i tak znovu nebrali ani bod.



Ohlasy k zápasu


SK Braškov
Daniel Mička, trenér: „Naše dnešní vítězství je dle mého názoru zasloužené. Za první půli si mužstvo zaslouží určitě pochvalu. Druhý poločas byl sice trošku bojovnější, ale i přesto se nám dařilo držet dvoubrankový náskok a získaných tří bodů si velmi cením.“

SK Rakovník B
Tomáš Pešek, brankář: Z naší strany to byl zápas dvou rozdílných poločasů. Opět děláme školácké chyby a inkasujeme po vlastních chybách. V první půli tam nebylo de facto nic, co by šlo hodnotit jako kladné, vyjma vstřelené branky. Druhý poločas byl úplně z jiné knížky. Výborný nástup, kterému chyběla branka. Nebylo k ní vůbec daleko a kdyby přišla, zbytek zápasu by byl daleko zajímavější. Takhle jsme vyrovnali až dvě minuty před koncem a to je prostě pozdě. Čtvrtý zápas a znovu jsme nevyhráli. Druhý poločas z naší strany měl s fotbalem alespoň něco společného. Jestli neporazíme doma Vraný, tak už vážně nevím.



Sestavy


SK Braškov
J. Kohout [-] - J. Šebesta [-] (66. J. Novotný [-] ) , L. Rössler [-] , S. Najer [-] , M. Piešťanský [-] - P. Přichystal [-] , J. Štoncner [-] , R. Bednář [-] , D. Hoda [-] - J. Nachtigal [-] (75. R. Chudoba [-] ) , J. Jaroš [-]

SK Rakovník B
T. Pešek [-] - J. Gregor [-] , M. Fojtík [-] , Š. Spal [-] , M. Krupička [-] , D. Holub [-] (66. T. Kotaska [-] ) , Z. Weis [-] , D. Devera [-] , J. Jelínek [-] , P. Faigl [-] , J. Mareš [-] (62. J. Červený [-] )

ŽK: 57. D. Hoda - 78. Z. Weis .
Hráči zápasu: J. Štoncner - P. Faigl .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hes Filip - VYHNAL Karel, BOČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tadeáš Bednarz

Expert: Václav Švelch
Tip experta: remíza

Vedoucí tým tabulky, zdá se, potkal na jaře pokles formy, ale po překvapivě vysoké prohře v Lánech bude chtít v dalším venkovním utkání bodovat. Nepomůže si z "áčka", které hraje souběžně doma v divizi A s rezervou Táborska, a pro Braškov bude výhodou domácí prostředí. Čekám tuhý boj, který klidně mohou rozhodnout až penalty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích