1:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 14:00

18.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halže si odváží jasnou výhru z Plané, v tabulce povyskočila na čtvrtou příčku


Branky


0

V utkání mezi Planou a Halží byl prakticky jen jeden tým. Hosté nedali domácí nejmenší šanci. V první půli si zajistili dvoubrankové vedení a o něj už nepřišli. Planá dokázala ve druhé půli vstřelit čestný gól, který už byl však pouze pro vizáž výsledku 5:1 pro hosty. Utkání přesně odpovídalo dosavadním výkonům obou celků po přestávce. Zatímco Hlaže doposud neprohrála, Planá zatím nepoznala chuť vítězství.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Halže si už od počátku šla za svým vítězstvím. Hrála skvěle takticky a soupeřovu půdu doslova ovládla. Už v porvní půli ai zajistila dvoubrankové vedení, se kterým pokračovala i do druhé části utkání. 

 

Brzy pak upravila na 0:3 a naději pro domácí ztratili už i nejzarytější optimisté. A nepletli se. V závěru utkáních došlo ještě k několika kosmetickým úpravám skóre, ale tři body už hostům nikdo nesebral. Planá si tak na své první body po přestávce bude muset ještě počkat a bude muset doufat, že se z prohry 1:5 dokáže oklepat.



Sestavy


FK Planá B
M. Růžička [-] - J. Skalák [-] , P. Miklas [-] , Z. Häusler [-] , L. Kozák [-] - P. Mikota [-] , J. Mikač [-] , R. Pánek [-] , D. Kristín [-] - J. Hlinčík [-] , V. Popelka [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.