4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

19.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Újezd přijel na Čechii pouze v deseti a prohrál počtvrté v řadě


Branky


0

Toto utkání mělo být nejspíš jedním z hlavních šláhrů kola. Mělo být vyrovnané a nepínavé až do konce. Halže sice měla mít výhodu domácího hřiště a nevíc i lepší formy, ale i přesto měl být zápas čtvrtého se šestým zajímavou podívanou. Vše se však rozhodovalo ještě dříve, než utkání začalo. Hosté přijeli do Halže totiž pouze s desítkou hráčů a bylo jasné, jak to dopadne. Domácí nikam nespěchali a využili toho, že hostům docházeli síly daleko dříve. Není se také, co divit, mnozí z nich totiž už také navíc měli jeden zápas v nohách, když odpoledne nastupovali za A-tým. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ani jeden z týmů se nikam nehnal. Hosté věděli, že si budou muset šetřit síly spíše na závěr utkání a spíše se drželi v defenzivě. Ale ani domácí se nikam zbytečně netlačili, věděli, že už tak, unaveným hostům brzy dojdou síly a nebudou jim celé utkání stačit. V první půli se akorát jednou dokázali prokombinovat až k brance otevřít skóre utkání. Více už ale první půle nenabídla.

Ve druhém poločasu už byli hosté jasně pozadu a vůbec nestíhali. Domácí hráli stále v klidu a snažili se hodně kombinovat, aby hosté museli ještě více běhat a vydat ze sebe vše. Systematicky tak dokázali Újezd vyřadit úplně ze hry a v klidu přidat ještě další tři branky. Pohodlné vítězství, které domácím ušetřilo síly je určitě velmi přijemné a pozitivní, zvláště pak, když v příštím kole jedou na hřiště prvního Lomu, kde se uštřené síly jistě budou hodit.



Ohlasy k zápasu



TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Ondřej Bučan (Sparta Dlouhý Újezd): Dneska jsme měli smůlu, protože nám odpoledne hrálo i A-mužstvo, kde jsou zranění čtyři hráči, takže museli vypomoci kluci z našeho B-mužstva. Z toho vlastně vše pramení, my jsme hráli v deseti a na kvalitní Halži jsme na jejím hřišti nestačili. Brzy nám odešli síly a soupeř toho ve druhé půli dokázal využít. Já jsem tedy poměrně spokojený, není proč se na kluky zlobit. Myslím, že kdybychom měli ještě dva, nebo tři hráče, tak bychom je porazili. Myslím, že kluci si zaslouží mou pochvalu.



Sestavy



TJ Sparta Dlouhý Újezd B
T. Kopolovič [-] - P. Pavlík [-] , P. Jadlovský [-] , P. Hlůžek [-] , O. Bučan ml. [-] - P. Chejnovský [-] , R. Chrastina [-] , V. Zušťák [-] , J. Horváth [-] - M. Stoklasa [-]

ŽK: 69. P. Pavlík , 75. V. Zušťák .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.