Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 15:00

21.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otevřené utkání sedmi zásahy ovládla Stráž


Branky


0

Jedenadvacáté kolo proti sobě postavilo dva vyrovnané celky, které se pohybují v tabulce okolo desátého místa. Planá měla před soubojem se Stráží na svého soka pětibodový náskok a v její prospěch mluvila větší fotbalovost, avšak Stráž zase hrála na svém hřišti a domácí prostředí ji vždy hodně zkvalitní, navíc za sebou měla perfektní výkon v Lomu, kde si určitě musela pozdvihnout sebevědomí. Navíc oba celky hrají velmi ofenzivně, takže se dalo čeka, že obrana půjde stranou a budou padat góly. Teď už šlo pouze o to, kdo jich dá více.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už od prvních minut ase ale dařilo více domácí Stráže, která sice nedirigovala tempo hry, ale zkrátka se více prosazovala. Obrana šla totiž skutečně, podle očekávání, stranou a hrálo se velmi oenzivně. To byla ale v podání Plané osudová chyba. Stráž má ve svém kádru totiž daleko jistější ostrostřelce, který téměř vše dokážou přettavit v gól, kdežto Planá má s produktivitou problémy. Ve prospěch Stráže navíc mluvila i její formace, kterou praktikuje, tedy 3-3-4 a to je rozdíl, když jeden tým má čtyři útočníky a druhý pouze dva. Planá nakonec první půli ovládla v poměru 3:0, po trefách Lapského, Moravce a Ondřicha.

Ve druhé čáti utkání se obraz hry neměnil. Plané nezbývalo nic, než se pokračovat v ofenzivní hře a doufat, že ji to tam bude více padat. Stráž zase neměla důvod svůj vydařený styl hry měnit, a tak hrála stále stejným způsobem, tím spíše, když jeí soupeř byl nucen jí to umožnit. A právě proto se dařilo i nadále více Stráži, která přidávala opět gól za gólem, tentokrát se ale prosazovali už i hosté. Ale to Stráž mrzet nemuselo, protože si vypracoavla díky hattricku Moravce ještě větší náskok a střelecky se zapojil i Pták. Na zásahy Švarcbeka a Popelky už tak domácí reagovali pouze dalším zvýšením, v podání Lapského.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Stráž B
Miroslav Fišer (Sokol Stráž): Velká spokojenost s výkonem. Byl to ofenzivní zápas s mnoha šancemi na obou stranách. My jsme úspěšně promněňovali a hosté hodně tutovek spálili. Druhý poločas jsme měli ale pevně v rukou a hosty jsme jasně přehráli.




Sestavy


TJ SOKOL Stráž B
P. Svoboda [-] - A. Karban [-] , M. Andrle [-] , V. Borys [-] - P. Habart [-] , M. Lapský [-] , O. Pták [-] - L. Ondřich [-] , Z. Tvrzický [-] , K. Moravec [-] , M. Novotný [-]

FK Planá B
M. Růžička [-] - J. Skalák [-] , P. Miklas [-] , Z. Häusler [-] , K. Rozhoň [-] - D. Kristín [-] , D. Kloužek [-] , V. Popelka [-] , P. Mikota [-] - R. Švarcbek [-] , T. Vomáčka [-]

ŽK: 35. Z. Häusler , 49. P. Miklas , 57. D. Kloužek , 68. J. Skalák .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.