Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

24.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladruby vedly 4:1, ale prohrály po penaltách


Branky


0

Stráž hrála v neděli na hřišti Kladrub velmi otevřeně, z čehož pramenilo velké množství chyb a ztrát balónů, kterých domácí využívali. Kaldruby vedly díky tomu dokonce už 4:1, poté ale Stráž začala hrát trochu zodpovědněji směrem dozadu a soupeře zatlačila před jeho bránu. Střelecky se jí dařilo především v závěru a díky dvěma brankám v poslední desetiminutovce dokázala vyrovnat a utkání úplně otočit po penaltách. Tím si Stráž před Kladrubskými pohlídala svou pozici v tabulce a navíc si definitivně zajistila to, že sestupu už se nemusí bát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stráž sice přehrávala Kladruby už od prvních minut, ale chtěla rozhodnout, co nejdříve a utkání poté v klidu dovést ke šťastnému konci. To se jí nakonec vymstilo, hrálo totiž velmi otevřeně s nezajištěnou obranou. Navíc dělala hodně zbytečných chyb, kdy naprosto nevynuceně ztrácela balóny a toho Kladruby dokázaly využívat. I proto se už v sedmé minutě dostaly zásluhou Lukáše Kotlára do vedení. A nelenily ani nadále a a pro jistotu si vypracovaly dvoubrankové vedení. Trefil se obránce Šimek a Kladruby měly dobře zaděláno na tři body. Ale i Stráž nakonec v první půli vytěžila ze své herní převahy gól a díky obránci Habartovi se vrtila zpět do hry. Poté se v tvrdém souboji střetli domácí útočník Lukáš Kotlár s hostujícím obráncem, který ho trefil kolenem do zad. Lukáš poločas sice dohrál, ale o poločase se mu udělalo nevolno a nevypadal nejlépe. Proto byla přivolána sanitka, kterou Lukáš hřišt opustil. 


Teď už ale zpět k fotbalu. Stráž ve druhé půli začala velmi špatně, dvakrát nezachytila soupeřův protiútok a inkasovala. Nejprve se trefil Pavel Jamriška a o čtyři minuty déle i Tomáš Kotlár. Následně na to ale Stráž nastartovala, uzamkla svou defenzivu a pustila se směrem vpřed. Domácí tým zatlačila před jeho branku a na svou polovinu už ho téměř nepouštěla. Ještě asi během pěti minut odpověděl na dva zásahy domácích šikovně Ondřej Pták. Ale tím poté na dlouho gólové hody přerušil. Už se zdálo, že hosté se nedokáží vrátit, i když měli velké množství šancí, a domácí zvítězí za tři body a předskočí Stráž v tabulce. Stráž to ale nevzdala a v poslední desetiminutovce zazářila. Nejprve vstřelil kontaktní branku Karel Moravec a utkání poté poslal do penalt svým druhým zásahem Ondřej Pták. A nebylo k daleko a hosté utkání ještě ovládli za tři body. To už ale nevyšlo a body se musely dělit.

Penalty jsou ve Stráži velmi oblíbenou disciplínou. Hosté zkrátka tuto dovednostní soutěž ovládají na výbornou a nemýlili se ani tentokrát. Kladruby jednou z osmi pokusů pochybily a bylo rozhodnuto. Druhý bod připadl Stráži.



Ohlasy k zápasu


TJ Kladruby
Tomáš Kasl (TJ Kladruby): Byl to pěkný zápas a přišlo hodně diváků. Bylo to hodně fotbalové a bojovné utkání. Nás jen mrzí, že jsme si už to vysoké vedení nedokázali pohlídat.

TJ SOKOL Stráž B
Miroslav Fišer (Sokol Stráž): Nádherný zápas pro diváky s divokou zápletkou. Po tradičních hrubých chybách jsme domácí pustili do tříbrankového vedení. Jinak jsme ale měli zápas od začátku ve svých rukách a domácí jsme přehrávali druhy poločas až drtivě. Odehráli jsme ho celý na jejich půlce a ke konci chybělo málo k úplnému obratu. Musím kluky pochválit za bojovnost, hru a penalty, které my umíme.



Sestavy


TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - P. Masař [-] , P. Krejčí [-] , J. Havránek [-] , J. Šimek [-] - M. Havránek [-] , P. Jamriška [-] , P. Kadlec [-] , T. Kasl [-] - T. Kotlár [-] , L. Kotlár [-]

TJ SOKOL Stráž B
P. Svoboda [-] - V. Borys [-] , B. Borys [-] , A. Karban [-] , P. Habart [-] - L. Koubek [-] , M. Lapský [-] , O. Pták [-] , M. Novotný [-] - K. Moravec [-] , D. Smola [-]

ŽK: 15. B. Borys , 15. M. Lapský , 32. P. Habart .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.