2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

15.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Speřice doma otočily derby s Pelhřimovem


Branky


12

Fotbalisté Speřic na úvod jara otočili nepříjemně se vyvíjecí okresní derby s Pelhřimovem. První půli byli hosté lepší a zaslouženě šli do jednobrankového vedení. Uktaní se hrálo před krásnou návštěvou (dorazilo i hodně fanoušků hostů) a gradovalo ve druhém poločase, kdy domácí svým enormním nadšením a bojovností dokázali během tří minut otočit zápas a zaslouženě si připsat cenné tři body. Dostali se tím na čtvrtou pozici, jen o bod za za svého okresního rivala, který po výhře Bystřice klesl na třetí pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


TJ Dálnice Speřice
A. Žáček [-] - T. Jůzl [-] , M. Pohan [-] , P. Honzárek [-] , T. Krejčí [-] - D. Jančík [-] , J. Holenda [-] (79. P. Kovář [-] ) , D. Vlček [-] (91. M. Maděra [-] ) , M. Štěpánek [-] (85. T. Vrzalík [-] ) , M. Eremiáš [-] (56. J. Moravec [-] ) - P. Soukup [-]

FK Maraton Pelhřimov
L. Holický [-] - J. Rejthar [-] , J. Kordík [-] , M. Skořepa [-] , M. Naniáš [-] - V. Poul [-] , T. Jeřábek [-] - T. Mazač [-] , T. Mazanec [-] (90. J. Bumbálek [-] ) , J. Vlk [-] (79. A. Fikar [-] ) , J. Chadim [-]

ŽK: 84. M. Štěpánek , 86. D. Jančík - 79. J. Chadim , 81. M. Skořepa .
Místo: Speřice. Počet diváků: 350.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Aleš Janovský

Expert: Ladislav Petrlík
Tip experta: výhra domácích

"Myslím si, že v tomto zajímavém utkání zvítězí domácí bojovnost. Družstvo Speřic je doma velmi silné a i přesto, že Pelhřimov bude těžký soupeř, body zůstanou ve Speřicích. Tip – 3:2"

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 11. 2018 10:35

Tip: výhra hostů