2:1
(2:1)
42. P. Chlad
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 16:30

23.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky si doma poradily s Chotěboří


Branky


10

Fotbalisté Okříšek doma opět nezaváhali a po těsné porážce z minulého kola už u lídra v Bystřici si doma spravili chuť s Chotěboří. První poločas byli hosté lepším týmem, dostali ale lekci z produktivity. Všechny branky padly v prvním poločase, ve druhé půli Okříšky utkání kontrolovaly a do vážnějších situací hosty nepouštěly. Oba soupeři drží klidný střed tabulky a sezónu tak mohou dohrávat v klidu. V příštím kole je čekají pikantní okresní derby. Okříšky budou bojovat v předposlední Třebíči, Chotěboř hostí druhou Ledeč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do dvoubrankového vedení, hosté korigovali

Fotblisté Okříšek chtěli doma odčinit těsnou porážku od lídra v Bystřici, ovšem v prvním poločase byli lepší hosté. Již v 8. minutě postupoval sám na domácího gólmana nejlepší hráč hostí Dvořák, ale Fiala ho bravurně vychytal. Hned vzápětí se v podobné šanci na druhé straně daleko lépe ukázal DUBSKÝ Petr a chladnokrevně proměnil na 1:0. Největší šanci na vyrovnání měli hosté při pokutovém kopu, ale kapitán Sommerauer z penalty neprostřelil výborného Fialu. Naopak po nedorozumění hostujícího gólmana Dobrovolného s obráncem využil velké chyby opět DUBSKÝ Petr a ve 34. minutě upravil jednoduše na 0:2. Hosté se ale ještě do poločasu vrátili do zápasu. Ve 41. minutě proměnil svůj průnik ze strany povedenou samostatnou akcí CHLAD Petr - 2:1.

Okříšky si vítězství pohlídaly

Ve 2. poločase se Okříšky zvedly a vypracocaly si dvě velké příležitosti na pojištění výsledku. Nejprve útočil na hattrick Dubský, ale jeho střelu ze šestnáctky na poslední chvíli tečoval těsně nad hostující obránce. V další velké příležitosti se ocitl Tůma poté co individuálně obešel tři obránce. Ovšem i on z pokutového území těsně přestřelil. Od poloviny druhé půle pževali otěže zápasu hostéa hnali se za vyrovnáním. Hrozili především ze standartních situací a střel za hranici pokutového území, se všemi si ale spolehlivá obrana a hlavně famózně chytající Fiala poradili. Okříšky si tak na své konto připsaly další tři body, hosté se budou snažit ztrátu napravit v domácím derby s Ledčí.



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky
Gustav Cabúk - trenér: Po těžkém boji jsme uhráli tři body. Chotěboř hrála výborný fotbal, nás několika fantastickými zákroky podržel gólman Libor Fiala. Ve druhém poločase jsme bránili, sázeli na brejky a také měli dvě šance. Nakonec jsme museli o výhru bojovat až do konce.

FC Chotěboř
Miroslav Plíšek - trenér: Pro nás to byla zasloužená porážka. Sice jsme byli dvě třetiny, možná i celý zápas více na balonu a lepším týmem, ale to nic neznamená, když pak uděláme dvě fatální chyby a navíc neproměníme čtyři tutové šance. Soupeř vyhrál, protože jsme mu to umožnili.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - V. Němec [-] , R. Tůma [-] (76. K. Vostal [-] ) , J. Tekal [-] , R. Ryšavý [-] (85. F. Rampír [-] ) , T. Dočkal [-] , P. Dubský [-] (80. V. Bastl [-] ) , O. Široký [-] (88. M. Zeman [-] ) , M. Dočekal [-] , O. Benda [-] , I. Večeřa [-]

FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - T. Keller [-] , J. Hlaváček [-] , V. Janda [-] , M. Plíšek [-] - P. Chlad [-] , M. Somerauer [-] , M. Somerauer [-] , L. Dvořák [-] , J. Hlaváček [-] (72. M. Moravec [-] ) - M. Odvářka [-] (83. P. Šiška [-] )

ŽK: 38. O. Benda , 61. J. Tekal - 74. T. Keller .
Místo: Okříšky. Počet diváků: 140. Rozhodčí: Pavlas Jiří - SVOBODA Ladislav, ŠIMEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích