Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2019 10:15

17.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brandýs v deseti hráčích vstřelil Kladnu dvě branky


Branky


8

Kladenští se chtěli rehabilitovat za týden starou prohru v Neratovicích. Po poločase to s jejich vyhlídkami nevypadalo špatně, od 42. minuty hráli hosté v deseti. Kladno však totálně ve druhém dějství propadlo, dostalo dva góly a prohrálo 1:3. Výhru hostí hattrickem režíroval David Folwarczny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný první poločas skončil smírně

Fotbalisté Kladna si byli vědomi kvalit soupeře a nechtěli ponechat nic náhodě. Hned se natlačili na soupeřovu polovinu a byli lepším týmem. V první šanci se ocitl Suchý, který ale hlavou těsně minul. Kraus o chvíli později nastřelil jen brankáře Janáčka.

 

První poločas moc krásy nepobral. Ale zajímavých momentů se diváci přeci jen dočkali. V 36. minutě hostující Jan Prokop vysunul Folwarczneho a ten se nemýlil - 0:1. Domácí se ale oklepali velmi rychle a opět vystupňovali aktivitu. Ve 41. minutě Bartoš ideálně trefil centrem hlavu Růžičky a bylo vyrovnáno - 1:1.

 

Ihned po vstřeleném gólu se zdálo, že Kladno půjde do vedení. Suchý dostal míč do sítě, ale podle asistenta na pomezí stál v ofsajdové pozici. Přesto nabídl závěr poločasu zásadní věc. Hostující Krajíček musel předčasně do sprch minutu před poločasem po druhé žluté kartě.

Kladno ve druhé půli selhalo

Celý druhý poločas nabídl domácím fotbalistům převahu o jednoho muže v poli. Začali očekávaným náporem a do šance se dostal Tóth, ale Janáček ho bravurně vychytal. Kladno svůj tlak stupňovalo a gól visel na vlásku. Jenže paradoxně udeřili hosté. Přímý kop Folwarczneho propadl až do branky a Brandýs vedl 1:2. 

 

Kladno bylo čím dál více nervoznější a jejich hra už nebyla tak klidná. Brandýs se precizně bránil a využíval každou možnost k brejku. Po jednom z nich zahrál rukou kladenský Suchý a Folwarczny penaltu zkušeně proměnil a završil tak svůj hattrick.

 

Kladno už se na nic nezmohlo a Brandýs díky skvěle zvládnutému oslabení slaví tři body. K tomuto vítězství tým došel také díky skvělému výkonu kapitána Davida Folwarczneho, který neskrýval po utkání spokojenost: "První poločas z naší strany nebyl dobrý. O poločase jsme si to důrazně vyříkali a do druhé půle jsme šli s tím, že nedostaneme gól a zkusíme využít nějaký brejk. Sice jsme druhou půli byli na soupeřově polovině minimálně, ale i v deseti jsme domácí do větší šance nepustili."



Ohlasy k zápasu


SK Kladno
Petr Pejša - trenér: "Na začátku jsme si vytvořili několik výborných šancí. Soupeř se ale z první střely ujal vedení. Celý zápas jsme byli jednoznačně lepší a druhý poločas se hrál jen na jednu bránu. Snažili jsme se, ale byla to křeč. Soupeř vstřelil náhodný druhý gól a pak přidal další gól z penalty. Klukům nemůžu nic vytknout až na proměňování šancí."

FK Brandýs nad Labem
Petr Špaček - člen výboru: "V prvním poločase jsme nehráli dobře a soupeř měl ještě několik šanci. Ve druhém poločase nás soupeř v prvních 15 minutách zatlačil na vlastní polovinu, ale vytvořil si pouze jednu vážnější šanci. Po šťastné brance jsme zápas kontrolovali a nakonec přidali ještě pojišťující branku na 3:1."



Sestavy


SK Kladno
M. Vokoun [-] - T. Borák [-] , Š. Hanzlík [-] , F. Suchý [-] , P. Bartoš [-] (80. T. Pospíšil [-] ) - A. Holub [-] , J. Růžička [-] , D. Šíma [-] , D. Čížek [-] - M. Tóth [-] (83. V. Procházka [-] ) , V. Kraus [-] (86. D. Richter [-] )

FK Brandýs nad Labem
J. Janáček [-] - M. Baloun [-] , P. Malý [-] , J. Reichert [-] - M. Moravský [-] (60. F. Braborec [-] ) , M. Dosoudil [-] , D. Folwarczny [-] , M. Urban [-] (46. M. Kovařík [-] ) , J. Prokop [-] - F. Klíma [-] - J. Krajíček [-]

ŽK: 7. A. Holub - 7. M. Urban , 21. M. Dosoudil , 37. J. Krajíček , 77. F. Braborec . ČK: 44. J. Krajíček .
Počet diváků: 151. Rozhodčí: DUDA Miroslav - PÁLEK Ondřej, VOLF Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Musa Ansuma
Tip experta: výhra domácích

"Tady těžko tipovat. Ale Kladno po špatném začátku doma zabere a o gól vyhraje."

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích