2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2019 10:15

17.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Motorlet si veze cenný bod ze Zbuzan


Branky


8

Zbuzany navázaly na na tříbodový zisk z minulého kola ziskem dvou bodů z domácího prostředí. O plný bodový zisk je připravil méně povedený první poločas, ve kterém šli do vedení hráči Motorletu, a jejich špatná produktivita ve druhé půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povedený nástup do utkání v podání Motorletu

Hostující fotbalisté Motorletu začali velmi dobře a hned po pěti minutách hry si vypracovali velkou příležitost, kdy domácí zachránil na poslední chvíli reflexivně brankář Víšek. Domácí byli jako opaření, naopak Motorlet stupňoval převahu. Zbuzanští působili matně a nedařilo se jim držet míč déle na svých kopačkách.

 

Přeci jen ale přišlo probuzení. Domácí favorit začal postupem času vyrovnávat hru a tvořit si šance. Vojtěch Přeučil měl dvě. Nejprve trefil tyč, chvíli potom ho po samostatném úniku vychytal brankář Tomáš Foferka. V 37. minutě po standartní situaci nedokázali domácí obránci dostat míč mimo pokutové území a toho využil k vyrovnání pohotovou střelou Pavel Štěpánek - 0:1. V závěru poločasu mohlo být vyrovnáno, ale Radek Šírl nastřelil jen břevno.

Drtivý tlak Zbuzan přinesl vyrovnání

Domácí si uvědomili, že výkon z první půle ovoce nepřinese a hned od úvodních minut druhé půle to bylo patrné. Nastoupili totiž úplně jinak, zvýšili nasazení a bojovnost. Fotbalistům z hlavního města důraz domácích dělal problémy. Zbuzany se dostaly k několika rohovým kopům, ale obrana hostů dirigovaná zkušeným bývalým reprezentantem Janem Rajnochem odolávala.

 

V 65. minutě už se ale skóre měnilo. Souhra exligistů Maria Ličky a Radka Šírla skončila gólem. Prvně jmenovaný šikovně přistrčil a druhý pěknou střelou vyrovnal. Zbytek utkání se nesl ve znamení dobývání hostující svatyně. Zbuzany měli místy až drtivý tlak, ale branku, kterou by vítězství strhli na svou stranu, již nepřidali.

 

Zápas tak došel až do penalt, kde si nakonec domácí exekutoři počínali lépe a vystříleli pro Zbuzany bod navíc. 



Ohlasy k zápasu


FK Zbuzany 1953
Jaromír Jindráček - trenér: "Do utkání jsme vstoupili špatně a lehkovážně. Spoléhali jsme na naši fotbalovost, ale soupeř nás předčil v důrazu a nasazení. Motorlet zaslouženě vyhrál první poločas. V druhé půli jsme naši hru oživili dvojím střídáním a vstřelili vyrovnávací gól. Měli jsme neskutečné množství rohů, ale nedokázali jsme dát vítěznou branku. V penaltách nás podržel Petr Víšek."




Sestavy


FK Zbuzany 1953
P. Víšek [-] - R. Kalod [-] , M. Lička [-] , V. Přeučil [-] , R. Šírl [-] , O. Kejha [-] , M. Lohoyda [-] (46. J. Kordiák [-] ) , L. Bielesz [-] , V. Máče [-] (46. M. Říha [-] ) , D. Matějka [-] , M. Maleček [-]

FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - M. Filip [-] , T. Rossmann [-] (56. D. Mařík [-] ) , P. Štěpánek [-] , O. Měska [-] (68. L. Kučera [-] ) , J. Rajnoch [-] , D. Scharf [-] , M. Hurka [-] (85. J. Svoboda [-] ) , D. Dvorský [-] (90. P. Václavík [-] ) , M. Čepelák [-] , J. Vojta [-]

ŽK: 2. M. Maleček , 36. L. Bielesz , 76. D. Matějka - 66. J. Vojta , 67. M. Hurka , 84. J. Rajnoch .
Počet diváků: 204. Rozhodčí: Kyncl Tomáš - KRUPKA Pavel, NEDVĚD Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Musa Ansuma
Tip experta: výhra domácích

"Doma to pro Zbuzany nebude problém a s Motorletem si poradí."

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích