3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:30

17.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opočnice zvládla záchranářský souboj


Branky


9

V souboji posledních dvou mužstev tabulky zvítězila Opočnice, díky šemuž stáhla náskok Přerova na 2 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzy se trefil Kisil

V zápase Opočnice s Přerovem nad Labem šlo oběma mužstvům vzhledem k jejich postavení v tabulce o hodně. Opočnice byla před utkáním poslední, 5 bodů právě za předposledním Přerovem.

 

Před nevelkou návštěvou 45 diváků se lépe prezentovali domácí hráči, kteří předváděli lepší fotbal, než jaký by se dal vzhledem k jejich prozatimním výkonům očekávat. Jejich útočné snahy přinesly ovoce již v 7. minutě, kdy se po pěkné kombinační akci zakončené přihrávkou Vojtěcha Strejčka prosadil Vladislav Kisil.

 

Vstřelená branka domácím dodala patřičný klid, načež nadále udávali tempo hry a vytvořili si ještě několik větších šancí. Hosté si naopak vytvořili jedinou větší šanci, z níž navíc přestřelili bránu. Horším momentem pro Opočnici však bylo, že se zranil skvěle hrající Jiří Potůček, jehož musel do druhé půle nahradit Miroslav Grolmus, který se na hřiště podíval po velmi dlouhé době.

Domácí přidali další dvě branky

Do druhé půle nastoupili Přerovští beze změn, domácí pak provedli ono vynucené střídání.

 

I po změně stran dominovali domácí, do druhé půle vstoupili velmi aktivně a hned několikrát protáhli brankáře Milana Valentu. Vysoké napadání se domácím brzy vyplatilo, když po hodině hry zdvojnásobili svůj náskok díky brance mladého záložníka Romana Yurchenka. I třetí gól padl po pohledné souhře, když celou akci v 81. minutě úspěšně zakončil svým druhým gólem Vladislav Kisil. Hosté se snažili ohrožovat domácí bránu alespoň střelami z hranice šestnáctky, s nimiž si Václav Košvanec zkušeně poradil. V závěru získali hosté ještě výhodu pokutového kopu, ale jeho exekutor zamířil nad břevno. Tříbrankové vedení si pak už Opočnice bezpečně pohlídala a své cenné vítězství může potvrdit proti Rožďalovicím.



Ohlasy k zápasu


Opočnice
Martin Svoboda (hráč): Jsem spokojený s cennou výhrou i s předvedenou hrou - vstřelit 3 branky ani žádnou neinkasovat se nám v této sezóně mockrát nepovedlo. Pochvala patří celému mužstvu - zejména však "staronovému" předstoperovi Pavlu Rychlíkovi - i divákům a dobrým rozhodčím. V Rožďalovicích to teď bude těžké, ale pokusíme se překvapit.




Sestavy


Opočnice
V. Košvanec [-] - F. Bradna [-] , A. Pivný [-] , M. Svoboda [-] , P. Rychlík [-] - V. Kravchuk [-] , V. Strejček [-] , J. Potůček [-] , . Yurchenko [-] - J. Potůček [-] (46. M. Grolmus [-] ) , V. Kisil [-] (85. D. Dej [-] )

Sokol Přerov n. Labem
M. Valenta [-] - L. Koutský [-] (61. J. Cílek [-] ) , F. Skuhravý [-] , D. Hallík [-] - L. Bokšay [-] , J. Smolík [-] (74. M. Forejt [-] ) , T. Vodička [-] - J. Prokeš [-] , J. Adamec [-] (83. J. Halbich [-] ) - J. Melichar [-] (72. J. Kadeřávek [-] ) , R. Kupka [-] (65. J. Kolenský [-] )

ŽK: 50. M. Grolmus - 36. L. Bokšay , 43. J. Smolík , 52. J. Prokeš , 63. R. Kupka .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Myška Roman - KUBEČKA Matěj, MOJŽÍŠ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů