3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 17:00

21.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všejany si připsaly další cenné vítězství


Branky


6

Všejanským borcům se podařilo navázat na výborný výkon z Jíkve, který jim vynesl nečekaný bod - Kostelní Lhotu dokonce porazili!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opět se trefil stoper Putorík

Všejanští hráči chtěli proti Kostelní Lhotě potvrdit svůj výkon z Jíkve, byli si však vědomi kvality její hry a její jarní formy.

 

Hrálo se za mírného deště a fotbal stál za to už od první minuty. První velkou šanci nedali domácí, následně šli dvakrát do nebezpečného protiútoku hosté, jejichž ofenzivu opět táhl výborným výkonem Fink. Ten utekl podél levé postranní čáry a naservíroval míč svému spoluhráči před poloodkrytou bránu, ale tomu jasný gól ukradl senzačním zákrokem brankář Miech.

 

Opět se ukázalo jako pravdivé známé fotbalistické "nedáš - dostaneš," když se pak v 15. minutě po rohovém kopu zahraném na přední tyč prosadil hlavou všejanský stoper Putorík, který též hraje ve značné formě. Do poločasu ještě trefil právě Putorík tyč, Boušku skvěle vychytal brankář Mácha a Švábův projektil neletěl mezi tři tyče.

 

Šancí tedy měly v první půli více aktivní domácí. Ofenzivu hostí sice táhl Fink, ale obránci si jej začali oproti prvním minutám maximálně hlídat.

Hosté ke konci odpadli

Do druhé půle vyběhly obě jedenáctky beze změn. Obě mužstva se z rozličných důvodů samozřejmě snažila vstřelit rychlou branku, a dostat se tak do větší herní pohody.

 

V 52. minutě si pak domácí kanonýr Petr Bouška navedl z pravé strany míč o něco více na střed a z rohu velkého vápna vyslal levou nohou skvělou přízemní střelou, jíž všejanský náskok zdvojnásobil. Brzy se prosadil ještě domácí Šváb, který během celého utkání vyhrával jeden souboj za druhým a výborně držel míč.

 

Hosté pak už definitivně odpadli, a Všejany tak už bez problémů dotáhly utkání k vítěznému konci. Za týden se Všejany představí na půdě Seletic, Kostelní Lhota se pak doma střetne se silnou Jíkví.



Ohlasy k zápasu


Sokol Všejany
Jan Truksa (trenér): Jsem rád, že nás za nepěkného počasí přišlo podpořit tolik diváků. Dále mě těší, jakým fotbalem se poslední dobou prezentujeme, přestože musíme často sestavu trochu obměnit. Když nás teď po utkání pochválil i trenér soupeře, že hrajeme rychlý a kombinační fotbal, uvědomil jsem si, že jsme (nejen) v tomto zápase měli na hřišti 4 čtyřicátníky a jen Štrbík nám kazí věkový průměr. :-)




Sestavy


Sokol Všejany
L. Miech [-] - M. Hanuš [-] , M. Šváb [-] , M. Štrbík [-] , P. Bouška [-] , l. Nastoupil [-] , M. Nápravník [-] , L. Krupička [-] , J. Putorík [-] , T. Šáfr [-] , L. Hofírek [-]

SK Kostelní Lhota
J. Mácha [-] - M. Drobný [-] , M. Beránek [-] , J. Čábelka [-] , M. Sládek [-] , T. Drobný [-] , M. Mácha [-] , D. Hovorka [-] , L. Bláha [-] , R. Fink [-] , M. Kvíz [-]

ŽK: 80. L. Krupička .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: KUBEČKA Matěj - KURKA Miloš, SUCHÁNEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích