Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 10:15

15.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hosté si zapomněli přivézt dresy, v novoveských rezervních pak lídra málem obrali obrali o všechny body


27

Domácí fanoušci, kteří se přišli podívat v sobotu dopoledne na zápas, si na první pohled mohli myslet, že proti sobě hrají dvě družstva z Nové Vsi. Semičtí fotbalisté se soustředili na zápas natolik, že si doma zapomněli své dresy a s velkým vděkem přijali rezervní dresy svého soupeře...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Císařovský se prosadil podesáté v sezóně

Velká koncentrace se ale Semickým vyplatila, protože svého soupeře překvapili hned na začátku zápasu. Už v páté minutě vybojoval na levé straně míč Jakub Keclík a i přesto, že byl faulován, rychle se zvedl, využil nepozornosti hráčů Nové Vsi, šajtlí přihrál míč do vápna a ten se dostal až na druhou stranu, kde ho do sítě poslal Martin Císařovský. Pro kanonýra Semic to byla už desátá trefa sezóny.

 

Hráči Nové Vsi s takovým stavem rozhodně nebyli spokojeni a za pár minut málem vyrovnali. Centr z přímého volného kopu hlavou zakončil stoper Boháč a jeho hlavička skončila na tyči. Ve 14. minutě se ale už vyrovnání dočkali. Jednoduchou akcí, kdy na začátku bylo vhazování u rohového praporku, se míč přes dalšího útočícího hráče dostal až k Procházkovi, který neměl problém uklidit ho do prázdné branky.

 

V dalším průběhu první půle byli domácí o trochu častěji na míči, ale do žádné větší šance se nedostali. Semičtí hrozili hlavně z při rychlých přechodech, ale na nerovném povrchu nedokázali vytvořit ideální finální přihrávku, aby přímo ohrozili Bartizalovu branku. Největším vzruchem tak byla situace, kdy se hráči Semic dožadovadovali odpískání pokutového kopu, protože Velemana po odehrání míče atakoval domácí obránce na hranici pravidel. Stejná standardní situace by nastala na druhé straně po zákroku brankáře Dvořáčka, ovšem to by se nemohl domácí útočník nacházet v ofsajdové pozici.

Keclík hraje na jaře ve formě, Nové Vsi zachránil remízu Jiránek

I ve druhé půli pokračovali domácí ve snaze překlopit vítězství na svoji stranu, ale to by nemohl střídající Jiránek vysoko přestřelit. Chvíli na to se znovu prosadil tým FC AL-KO Semice. Jakub Keclík vypíchl přihrávku krajního obránce domácích a vydal se na zteč domácí branky. Cestou přesprintoval stopera Nové Vsi a z úhlu se dostal až na dostřel Bartizalovy svatyně. Pohledem naznačil přihrávku pod sebe, což předpokládal i brankář domácích, ukročil vpřed a na neočekávanou střelu byl krátký.

 

Domácí přidali, tlačili se více před Dvořáčkovu branku, ale jejich pokusy buď zablokovala obrana Semic nebo postrádaly patřičnou razanci. Když už to vypadalo, že nedokážou překonat semického golmana podruhé, využili rychlého přechodu do útkou, z pravé strany přenesli hru na opačnou polovinu, kde hráč Nové Vsi zatáhl míč po lajně, nacentroval a Jiránek poslal hlavou míč do semické branky po druhé. Do konce hrací doby čekaly na hráče ještě 4 minuty a společně se stejně dlouhým nastavením zbývalo dost času na převrácení vítězství na tu či onu stranu. K zajímavějším situacím se propracovali hráči z vesničky u Písku, ale k přímému zakončení se už nedostali a tak duel dvou nováčků skončil remízou 2:2.

 

Zdroj: www.fcsemice.cz



Ohlasy k zápasu



FC AL-KO Semice
Facebook Semice: Vezeme bod ze hřiště lídra tabulky. V zápase jsme dvakrát vedli, ale bohužel neudrželi až do konce. Skóre otevřel hned na začátku utkáni Císařovský, domácí odpověděli ještě v průběhu poločasu. Ve druhé půli vrátil vedení Semicím J.Keclík, když ze strany propálil domácího brankáře. Nová Ves nakonec vyrovnala pár minut před koncem a utkání tak skončilo zaslouženou remízou.



Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] - D. Pech [-] , F. Vávra [-] , J. Kohout [-] , P. Boháč [-] - T. Novák [-] , Z. Holý [-] , V. Neumann ml. [-] (65. A. Trejbal [-] ) - A. Prokop [-] (58. J. Jiránek [-] ) , R. Procházka [-] , E. Janeček [-] -

FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - D. Buchtele [-] , J. Sádlo [-] , M. Kysela [-] , L. Zborník [-] - M. Císařovský [-] , J. Holub [-] , J. Keclík [-] , P. Keclík [-] - R. Veleman [-] (79. M. Nousek [-] ) , M. Škulina [-] (60. I. Antony [-] )

ŽK: 75. P. Boháč , 85. E. Janeček , 87. J. Kohout - 53. P. Keclík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Žurek Roman - BRYCH Jiří, ŠŤASTNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Pro me opet jasna vyhra domacich...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Tomáš Vokatý
Tip experta: remíza

Nová Ves je kvalitní a hraje na domácím hřišti, ale body by se Semicemi ztratit mohla. V tabulce bychom pak mohli vévodit opět my.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí jedou za postupem a vyhrají.

Tip: výhra domácích