0:5
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 10:00

19.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhenice nadělily Bavorovicím bůra! Iliev se posunul do čela tabulky kanonýrů


Branky


22

Lheničtí pátým vítězstvím při jedné plichtě pokračovali na jaře bez prohry zápasem, v němž jejich herní převahu vyjadřuje konečný výsledek. O svém vítězství rozhodli již v prvním poločase, v němž soupeři utekli o tři branky (na 3:0), v tom druhém přidali další dvě, pozornou defenzivou žádnou neobdrželi a dovedli utkání k čistému, vysokému gólovému kontu 0:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Od počátku zápasu šel hostující tým za ziskem bodů. Běžela 12.´ a na ukazateli skóre byl stav 0:2! Již v 6.´ balón poprvé skončil v bavorovické brance, když před tím po jeho výměně Prennera s Bumbou putoval k Pořádkovi, od něho uličkou k Ilievovi, co jej vypálil, gólman Boček pouze vyrazil a Mahák pohotově dorazil (0:1). Ve 12.´ hostující hráči napadáním donutili domácí obranu pod tlakem k rozehrávce přes gólmana, tu vystihl Iliev a přesným zakončením do odkryté branky zvýšil na 0:2.

 

Ve 20.´, po narážečce s Bumbou, se v šanci ocitl Pořádek, zůstala však nevyužita. Ve 32.´, po lhenické chybě v rozehrávce, šli domácí do rychlého protiútoku zakončeném lobem přes gólmana Dvořáka, naštěstí    pro něho a jeho tým skončil nad břevnem. Ve 33.´vyslal Prenner za bavorovickou obranu Ilieva, jeho střelu ale stačil Boček vytěsnit na roh. Domácí byli nebezpeční ze standardek, jako v 35.´ z rohového kopu, kdy jejich zakončení hlavou Dvořák skvěle odvrátil na další rohový kop. S blížícím se závěrem poločasu (ve 43.´) gólově udeřilo potřetí. V přečíslení vyslal zprava Ilev Pořádka, který centrovaným míčem našel před brankou Bumbu, aby se od něho balón dostal k Beranovi, při jehož střeleckém zakončení k tyči byl gólman Boček bez nároku (0:3).

Druhý poločas

            Ve druhém dějství Lheničtí pokračovali v nátlakové hře. V 51.´, po vybojovaném míči ve středu pole, vybídl Prenner k úniku Ilieva, následnou přihrávku od něho na volného Berana v rodící se velké čanci však stačili bránící domácí přeci jen ještě zachytit. V 52.´ však již nikoliv. Tentokrát to byl Pořádek, co vyslal Ilieva do brejku za parádního provedení, když se zbavil obránců, kličkou i gólmana a v poklidu poslal míč do prázdné branky (0:4). V 60.´ si oba dva role vyměnili. Nahrávačem byl Iliev, zakončovatelem Pořádek.

 

I on se po Ilievově nabídce dostal do obdobné útočné situace – sám na gólmana a obdobně jistě ji proměnil již v pátý gól (0:5). V 79.´ se po vyslaném míči od gólmana Dvořáka v „gólovce“ ocitl střídající Sura, nebyla dotažena, tím zmařena a tak se skóre 0:5 neměnilo, stejně tak, jako ani oboustranně v konci zápasu. Hostující tým v něm uspokojen jasným vedením si jej hlídal, domácí tým zase za podvědomí  nemožnosti již jeho zvratu rezignoval, a tak byl více méně očekáván závěrečný hvizd sudího Nápravy.

 

AUTOR: JAN BUMBA

 



Ohlasy k zápasu



SK Lhenice
Ivo Čech (trenér): „Zápas v Bavorovicích pro nás začal ideálně a my po čtvrthodině vedli o dvě branky. Věděli jsme, že domácí budou hrozit zejména svou individuální kvalitou a velmi dobře zahrávanými standardními situacemi, pro které si umějí chodit. Ke konci poločasu jsme jednu takovou nebezpečnou situaci přežili a naopak do pauzy přidali třetí branku. Do druhého poločasu jsme vstoupili opět skvěle a přidali další dvě branky. Na velmi nekvalitním neupraveném hřišti se poslední půlhodina dohrávala, prostřídali jsme, nikdo se nezranil, takže spokojenost, škoda jen, že jsme si při rozhodnutém stavu a s nevelkou domácí aktivitou více nevyhověli a nedohráli to na míči a ve větším klidu.“



Sestavy


TJ Bavorovice
J. Boček [-] - J. Sekyra [-] (59. F. Klíma [-] ) , J. Trnka [-] , D. Rottenborn [-] - T. Kučera [-] , J. Vlček [-] , J. Hanousek [-] , F. Šafránek [-] (56. D. Klíma [-] ) , M. Blažek [-] - R. Hanousek [-] - L. Hofmann [-]

SK Lhenice
J. Dvořák [-] - D. Kiš [-] , F. Funda [-] , D. Trojan [-] , L. Kopf [-] - M. Mahák [-] (70. D. Kiš [-] ) , J. Beran [-] , P. Prenner [-] , P. Bumba [-] (62. T. Balica [-] ) - R. Pořádek [-] (67. J. Schön [-] ) , R. Iliev [-] (78. R. Sura [-] )

ŽK: 11. J. Hanousek , 19. J. Trnka - 76. R. Iliev .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Náprava Miroslav - KŘÍŽ Karel, BLAŽEK Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Aleš Prokop
Tip experta: výhra hostů

Lhenice mají bojovný tým. Navíc mají široký kádr a v útoku jsou nebezpeční. Bavorovice jsem letos hrát neviděl, ale myslím si, že body si odvezou hosté.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů