Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

23.kolo, Středočeský | Mělník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

9.0

Zázemí

--

Jeviněves vedla, ale nakonec prohrála


Branky


2

Report zaslal Jaroslav Kysela. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Jeviněves se poněkolikáté v sezoně nedokázala sejít v kompletní sestavě a tak nastoupila a celé utkání odehrála v 10 lidech. Nabuzený domácí tým Řepína na ni vyrukoval hned od samého začátku, předvedl sérii několika zakončení, rohových kopů a manévrů v pokutovém území Jeviněvse, ale ke vstřelení gólu vždy kousek chyběl. Jeviněves srdnatě bránila a když byla možnost, vyrazila do rychlého protiútoku. Při jednom z nich si na hranici vápna vyměnil Mára Černý míč s Petrem Kindlem a zakončil přesnou střelou k tyči. To domácí znervóznělo, jejich hru to trochu znepřesnilo ale zejména je to vyhodilo z koncentrace, z čehož se nevymanili do konce poločasu.

Domácí po přestávce otočili

Ve druhé půli byl obrázek hry podobný, hostující obrana byla v neustálé permanenci a odolávala až do 70. minuty kdy po rohu patičkou mezi třemi bránícími hráči skóroval Chodúr. Tentýž hráč byl o několik minut později za druhý ostřejší faul po druhé žluté kartě vyloučen a počet hráčů na hřišti se vyrovnal. Nikoli však hra. Nadále se hrálo téměř výhradně na polovině hostí, kteří ale přesto vytvořili z protiútoků snad dvě tři slibné šance, ovšem s prachbídným zakončením. A tak v 80. minutě práskl z vápna do odraženého míče Šperl a míč poslal nechytatelně k tyči. Vystřelil tím domácím vítězství a 3 body. Vítězství, ke kterému došli zbytečně nervózně, protože fotbalovou kvalitu měli na své straně a hráli proti deseti.



Sestavy


TJ Řepín
J. Borecký [-] - M. Kraus [-] , V. Šebesta [-] (14. V. Červinka [-] ) - M. Chodúr [-] , M. Hypša [-] , J. Bláha [-] - M. Labuť [-] , M. Šperl [-] - V. Labuť [-] , D. Dvořák [-] , A. Kratochvíl [-] (12. J. Salač [-] )

TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - T. Navrátil [-] , J. Kokšal [-] , M. Černý [-] , M. Schoř [-] , P. Macák [-] , J. Šelicha [-] , T. Janovský [-] , P. Kindl [-] , M. Paul [-] , P. Duchoslav [-]

ŽK: 37. M. Chodúr - 72. M. Černý , 80. P. Duchoslav . ČK: 76. M. Chodúr - 86. M. Malý .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: RŮŽIČKA Jiří - VANĚČEK Milan (N), LAFEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 5. 2019 10:49
Hodnocení zápasu