Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stonařov jasně prohrál ve Velké Bíteši


Branky


21

Hosté vedli, ale domácí je po přestávce uzemnili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

První poločas domácím vůbec nevyšel. Po přihrávce Příhody dostal přihrávku před prázdnou bránu Bláha, avšak drobně přistrčen minul odkrytou bránu. Roh Příhody směřující do brány vytáhl domácí brankář. Pak po akci Bláhy a Šmardy se po přiťuknutí druhého jmenovaného opět ke střele dostal hostující "výjimečně kapitán" Příhoda, jeho prudký projektil však prosvištêl pár centimetrů vedle levé tyče domácí branky. Ve 26.minutě Vacek obešel obránce a prudkou přihrávku uklidil na zadní tyči Příhoda. Poté Příhoda s Vackem vystihli kličku domácího veterána Pelána a mohli postupovat sami na brankáře, svojí nešikovností se však vystavili do ofsajdu. Poté došlo ve 38. minutě ke klíčovému momentu, který hodně ovlivnil průběh zbytku zápasu. Rozhodčí neodpískal faul na Plavce, který zůstal ležet ve vápně, hosté namísto zakopnutí a přerušení hry, zvolili centr do vápna, kde došlo k ošklivě vyhlížejícímu střetu domácího forvarda s brankářem hostí. (Pozn.redaktora: Ze stejné situace Stonařov inkasoval v Beranově, kdy nedošlo k zakopnutí míče. Tentokrát to dopadlo mnohem hůře - prasklá spánková kost a transport do Brněnské nemocnice). Do brány musel hostující hráč a toho domácí ve druhé půli využili.

Domácí po přestávce otočili

Od tohoto momentu už se hosté dostávali spíše jen sporadicky k náznakům šancí a iniciativu převzali domácí, kteří oživili hru několika střídáními. Šancí na straně domácích začalo přibývat a byla pouze otázka času, kdy se proti Stonařovskému spíše B-týmu hráči se zkušenostmi z divize prosadí. Tak se také stalo a rozdíl ve skóre to jenom potvrzuje. Kanonádu domácích odstartoval Ondrák, který srovnal v 57. minutě - 1:1. O tři minuty později se ten samý hráč trefil znovu a domácí vedli - 2:1. Poté začal úřadovat Těšík, který na hřiště přišel v 64. minutě. Po čtyřech minutách na hřišti se hned trefil - 3:1. Těšík se trefil ještě jednou, to běžela 81. minuta - 4:1. Poslední branku vstřelil v 88. minutě Jiří Pokorný - 5:1.

 

Velká Bíteš jede v dalším kole na hřiště Velkého Beranova. Stonařov hostí Přibyslavice.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
FC PBS Velká Bíteš (web): Stonařov si přijel do našeho města opravdu jen zahrát fotbal, bez většího úsilí jakkoliv narušit pohodovou atmosféru zápasu. Přesně podle jeho představ se odehrál celý první poločas, který našim vůbec nevyšel a nechali svého soupeře dokonce jít do vedení. Plány hostům změnilo zranění brankáře Prycla těsně před přestávkou a především úplně jiný výkon našich v druhé polovině zápasu. Hráčům Stonařova pak viditelně začaly docházet síly a naši toho využili ke vstřelení dalších branek.

TJ Sokol Stonařov
Michal Příhoda (hráč): Kromě toho, že jsme hráli bez sedmi hráčů základu a po poločase jsme mohli vést 3:0. Opilý rozhodčí nepřerušil hru a došlo ke zranění brankáře, kterého odvezla rychlá se zlomenou spánkovou kostí a prasklou čelistí. Chytat musel hráč z pole a pak musel nastoupit i vedoucí Štancl ve 49 letech. Takže to dopadlo, jak to dopadlo.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
T. Sova [-] - L. Kopáček [-] , F. Svoboda [-] - J. Pokorný [-] , T. Nekuda [-] , L. Pelikán [-] , T. Pelán [-] , O. Švanda [-] , O. Halas [-] (4. Z. Fila [-] ) - R. Whittingham [-] (64. M. Těšík [-] ) , J. Ondrák [-] -

TJ Sokol Stonařov
A. Prycl [-] (43. J. Láznička [-] ) - D. Vacek [-] , L. Bargl [-] (81. P. Stoklásek [-] ) , J. Šmarda [-] , Z. Bláha [-] (68. M. Špaček [-] ) , P. Lang [-] , J. Trendl [-] , M. Příhoda [-] , M. Plass [-] , A. Skála [-] , P. Plavec [-] (50. Z. Štancl [-] )

ŽK: 52. J. Ondrák , 62. L. Kopáček .
Hráči zápasu: J. Ondrák , M. Těšík .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: KUBEŠ Petr - JANOVSKÝ Aleš, KRULÍK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tady nemůžu jinak (smích).

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích