P. Dao 11.
1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

28.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Frenštát přestřílel Háj


Branky


11. P. Dao - 39. J. Malý , 51. O. Walder , 61. P. Klimpar , 87. P. Klimpar
3

Háj doma přivítal Frenštát. První vzájemné utkání skončilo jasným vítězstvím Frenštátu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový první poločas

Do zápasu lépe vstoupili domácí a brzy se ujali vedení. V 11. minutě přihrál Lampa Eršilovi. Ten si míč zatáhl do vápna a krásným míčem pod sebe našel Daa, který míč poslal do odkryté brány – 1:0. Po brance se toho moc nestalo. Hrálo se spíš o střed hřiště.  Oba celky hráli vyrovnaně. Poté se mírně aktivita a držení míče přesunulo na stranu hostí. Ve 39. minutě vyrovnali. Po chybě domácí obrany, kdy špatně hráče zdvojili, se dostal míč k Malému, který míč procpal do brány – 1:1. Více se toho už v první půli neudálo. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu a po jedné brance na každé straně.

Frenštát přidal tři branky

Druhá půle začala ve vysokém tempu. Frenštát si vytvořil řadu šancí. Hosté se ujali v 51. minutě vedení. Po obrovské chybě Malchárka, který míč nedokázal odkopnout do bezpečí, vstřelili hosté jednoduchou branku Walderem – 1:2. Po brance se hra mírně uklidnila, což více vyhovovalo hostům. Ti však ještě zabrali. V 61. minutě Frenštát vedení navýšil. Opět po chybě, tentokráte ze špatné rozehrávky. K míči se dostal Klimpar a svou šanci proměnil – 1:3. Oba celky poté hodně polevili a Háj už takřka přestal hrát. Frenštát zase hrál v úsporném režimu. Diváci moc příležitostí neviděli. Ale přece jen ještě jedna branka v tomto utkání padla. Hřebíček do rakve přidal v 87. minutě svou druhou brankou v zápase Klimpar – 1:4. Zápas skončil výhrou Frenštátu, který se před posledním zápasem sezóny hodně přiblížil k mistrovskému titulu. Háj po dobrém úvodu jara se v posledních zápasech trápí a připsal si tři porážky v řadě.



Ohlasy k zápasu


TJ Háj ve Slezsku
Kamil Matěj, vedoucí mužstva: “Soupeř vyhrál zaslouženě. Dali jsme brzo branku. Opět se nám ale stalo skoro to stejné, co v Krnově. Utekl Dao, hostující obránci ho faulovali, ale rozhodčí nic nezapískal. Poté utekl Eršil, byl faulován a hostující hráč nedostal ani kartu. Já nevím, co ještě je potřeba na odpísknutí faulu nebo udělení karty. Hosté nám pak dali po naší chybě gól do šatny. V té byla bouřka v tom způsobu, že je musíme více dohrávat a přidat trošku důrazu do té hry. Bohužel se to nepovedlo a inkasovali jsme v druhé půli tři branky.“




Sestavy


TJ Háj ve Slezsku
J. Bartoš [-] - L. Malcharek [-] , Š. Blažej [-] (75. R. Kolig [-] ) , J. Lampa [-] , P. Uvíra [-] , Z. Eršil [-] , J. Jesch [-] , J. Stošek [-] , M. Vyležík [-] (69. O. Prokša [-] ) , P. Konvička [-] , P. Dao [-] (86. J. Toman [-] )

SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
O. Nezhoda [-] - R. Vaverka [-] (90. P. Julínek [-] ) , J. Kovář [-] , P. Klimpar [-] (88. P. Hajník [-] ) , J. Malý [-] , O. Walder [-] (74. D. Renta [-] ) , M. Bolcek [-] , R. Špaček [-] (90. T. Pokorný [-] ) , M. Bartoň [-] (78. V. Jurek [-] ) , J. Farský [-] , R. Žitník [-]

ŽK: 8. M. Vyležík , 56. P. Dao , 71. Š. Blažej - 30. R. Špaček , 89. J. Farský .
Hráči zápasu: P. Klimpar .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: MATĚJEK Vojtěch - LAŠTUVKA Petr, FOLVARČNÝ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů