David Maceček - Hráč 22.kola | Moravskoslezský Krajský přebor

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře v anketě. Jak jsi se svým výkonem spokojen? Byl nějaký prostor pro zlepšení?
S výkonem úplně moc spokojen nejsem, jelikož dávám málo branek na útočníka, kdybych dával více gólu z šancí, které mívám, byl bych spokojen. Minulá sezóna byla mnohem lepší střelecky pro mě. Vždycky je prostor pro zlepšení, obzvlášť moje kondice je slabší. Musím se zlepšit.
S jakou taktikou jste do zápasu šli a jak utkání probíhalo?
Taktika je zřejmá, vyvinout na protihráče tlak od první minuty a vstřelit rychlý gól a potom se daleko lépe hraje. Utkání se vyvíjelo velmi dobře a podle našeho plánu, jelikož soupeř moc šancí neměl a nevyvíjel takový tlak jak jiné silnější týmy.
Podařilo se ti vstřelit branku na 2:0. Popsal bys nám celou situaci?
Popíšu a rád, brácha na pravé straně vykombinoval hru s Míšou Lancem a potáhnul míč až na kraj vápna a nacentroval na Paťu Matuszka, který perfektně zpracoval míč a kopl to více měně do mě a podařilo se mi míč zpracovat, tak, kam jsem chtěl a z otočky jsem vystřelil levou nohou pod víko.
Další kolo vás čeká náročné a hodně důležité utkání proti Kravařím. Co od něj čekáš?
Čekám od nich velmi silový fotbal, než spíš kombinační hru. Posledně jsem dostal s nimi červenou kartu a oslabil tým, tak to chci napravit a dát gól nebo alespoň asistenci.
Brácha říkal, že si na hřišti rozumíte a navzájem se motivujete. Je to pravda? Hrajete spolu celou kariéru?
Ano s bráchou se snažíme navzájem motivovat hlavně teď, kdy hrajeme oba v útoku, protože v mládeži hrál Luděk v obraně. Jinak ano, s bráchou hrajeme už od mala spolu a vždycky jsme kluby střídali společně.
Který trenér měl na tebe největší vliv a na tvůj hráčský rozvoj?
Všichni mi dali hodně a každý jiný pohled do hry, ale pokud bych měl říct kdo nejvíce, tak bych zmínil pana trenéra Patrika Krabce, který mě trénoval ve Frýdku-Místku.
Jaké jsou tvé cíle a ambice ve fotbale do budoucna?
Mým cílem je podávat co nejlepší výkony na hřišti a hlavně ať mě to stále baví.
Co rád děláš ve volném čase, když zrovna nejsi na hřišti?
Rád hraju hry na počítači, dále jsem milovník filmů, na které chodím často do kin, a také občas cvičení na workoutu a samozřejmě čas prožitý s přáteli a nejbližšími.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.