5:1
(2:1)
42. D. Bernatík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

28.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čeladná si smlsla na Šenovu


Branky


16. M. Váňa , 38. M. Moučka , 53. M. Váňa , 75. J. Kahánek , 81. M. Váňa - 42. D. Bernatík (p.)
3

Čeladná doma přivítala Šenov. Podzimní utkání skončilo těsným vítězstvím Čeladné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle přinesla tři branky

Úvod a prakticky i celý zápas patřil domácímu celku. Ten se poměrně brzy dostal do vedení. Ke střele se dostal v 16. minutě ostrostřelec Váňa a otevřel gólový účet utkání – 1:0. Domácí byli lepším celkem. Hosté se sice dostávali do ojedinělých příležitostí, ale z nich branku nedali. Domácí se stále hnali za navýšením skóre. To se jim povedlo ve 38. minutě. K balónu se dostal Moučka a nedal Szarowskému šanci – 2:0. Šenov mírně zvedl svoji aktivitu, a přece jen se dočkal branky. Ve 42. minutě faulovali domácí ve vápně a hosté měli šanci vstřelit branku z pokutového kopu. K němu se postavil Bernatík a nezaváhal – 2:1. Ve zbytku poločasu se toho už více nestalo a do kabin se šlo lépe, i přes gól do šatny, domácímu týmu.

Na hřišti dominoval jen jeden celek, domácí přidali tři branky

Druhá půle patřila jednoznačně domácí Čeladné. Již v 53. minutě opět odskočili o dvě branky. K míči se dostal Váňa a svou druhou brankou v zápase překonal hostujícího brankáře – 3:1. Od vstřelené branky se hra opět začala vyrovnávat. Hosté se snažili snížit, ale opět selhali v koncovce. Domácí si utkání a jeho vývoj hlídali. V 75. minutě přidali další branku. Tu tentokráte vstřelil Kahánek – 4:1. O šest minut později přidal definitivní tečku za utkání přidal v 81. minutě Váňa, který zkompletoval hattrick – 5:1. Zápas se už dohrál v poklidu a Čeladná si připsala všechny tři body. Šenov má již jen teoretickou šanci na záchranu a musí doufat v prohru Staré Bělé a zároveň musí svůj příští zápas s Bílovcem vyhrát.



Sestavy


SK Beskyd Čeladná
J. Stareček [-] - A. Taraba [-] (62. R. Kublák [-] ) , J. Kahánek [-] , M. Moučka [-] , M. Šimák [-] , A. Kratochvíl [-] , D. Horváth [-] , M. Váňa [-] (84. V. Řehák [-] ) , T. Baran [-] , L. Knapp [-] , A. Fojtík [-]

SK Šenov
R. Szarowski [-] - K. Klos [-] , J. Stibor [-] , D. Bernatík [-] (53. T. Nguyen [-] ) , M. Maleňák [-] , M. Koďousek [-] , M. Aniol [-] (87. M. Stehlík [-] ) , Z. Bednář [-] , J. Kopel [-] , D. Klimša [-] , V. Babič [-]

Hráči zápasu: M. Váňa .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: TAKÁČ Tibor - TOMŠÍK Zbyněk, BORÁŇ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích